A Fidesz bejelentette, hogy Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot

A Fidesz bejelentette, hogy Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Gyurcsányék újra tönkre tennék az országot – tájékoztatott a Fidesz a DK-s Barkóczi Balázs nyilatkozatára reagálva csütörtökön. A nagyobbik kormánypárt arról magyarázott: Gyurcsányékkal semmiféle védelem nem lenne az egész Európát sújtó háborús infláció és energiaválság ellen, mert ők végig támadták a rezsicsökkentést és az árstopokat!

Felhívták a figyelmet arra, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően egy átlagos fogyasztású család ezután is a valós piaci ár hetedéért kapja az áramot, a gázt pedig a tizedéért. Emellett érvényben van a benzin- és az élelmiszerárstop, „a baloldalt azonban mindez nem érdekli” – tették hozzá.

„Gyurcsány, ha tehetné újra megvágná a családtámogatásokat, elvenné a 13. havi nyugdíjat és Európa legdrágább rezsijét fizettetné a magyar családokkal” – jövendölték, azzal rémisztgetve: szerintük a „baloldalon most is erre készülnek, rezsi- és adóemelő politikával újra tönkre tennék az országot, pont mint amikor kormányon voltak, csak akkor se háború, se energiaválság nem volt”.

Barkóczi Balázs egyébként csütörtöki sajtótájékoztatóján arról beszélt: egyre több dologról kénytelenek lemondani a családok, szakértők szerint várhatóan ősszel fog tetőzni az „orbáni infláció”.

Kapcsolódó hírek