Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Újabb brutális áramár-emelkedés jöhet, a DK szerint sok millió magyar kerülhet kilátástalan helyzetbe

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (k) a Védelmi Tanács alakuló ülésén a Karmelita kolostorban 2022. július 26-án. Balról Pintér Sándor belügyminiszter, jobbról Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) a Védelmi Tanács alakuló ülésén a Karmelita kolostorban 2022. július 26-án. Balról Pintér Sándor belügyminiszter, jobbról Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese árampiaci szakértők véleménye nyomán arról beszélt szerdán, hogy az év végére újabb „brutális” áramár-emelkedés jöhet, amelynek következtében sok millió magyar ember kerülhet kilátástalan helyzetbe.

Arató Gergely sajtótájékoztatóján azt mondta: szakértők szerint a már most is megduplázott áramárakhoz képest decemberre további 2,5-szeresére, összességében ötszörösére emelkedhet az áram ára.

Folytatódik a kormányzati rezsiemelés, két és félszeres áramáremelés jöhet!

Folytatódik a kormányzati rezsiemelés, szakértők szerint két és félszeres áramáremelés jöhet – fejezze be a kormány a titkolózást, és mondja meg nyíltan, mekkora áramáremelésre készül télen!Semmiképpen sem szabad két és félszeresére emelni az áram árát a jelenlegi helyzetben, ezt magyarok milliói nem tudnák megfizetni, éppen elég volt már a kormányzati rezsiemelésekből!Kövesd élőben és oszd meg az online sajtótájékoztatómat!🇭🇺🇪🇺

Posted by Arató Gergely on Wednesday, August 17, 2022

Ez a rezsiemelésnek egy újabb brutális hullámát jelenti, ami sok millió magyar ember számára fog megoldhatatlan gondot okozni, rengetegen kerülhetnek kilátástalan, reménytelen helyzetbe – magyarázta.

Arató Gergely a DK nevében azt követelte, hogy a kormány ne emelje további két és félszeresére az áram árát, valamint fejezze be a titkolózást, és hozza nyilvánosságra, milyen áron szerzi be az MVM a villamos áramot, és azt is, hogy milyen módon állapítják meg a lakossági áramárat.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Balog már akkor a pedofilsegítő érdekében kavart, amikor még tanácsadó sem volt – a DK válaszokat követel

Gyurcsány megszólalt, súlyos dolgot borított a rendőrségről

„Hogy nem szívódnának már fel a f*szba” – Azahriah páros lábbal szállt bele Gyurcsányékba

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban