Baleset

Kútba esett egy fiatal lány Erdőkertesen, videón, ahogy kimentik

Bűnügy

Nem kell börtönbe vonulnia az ajkai orvosnak, akinek meghalt két, hanyagul ellátott betege

Belföld

Orbán Viktor is gratulált a „kisújszállási asszonyságnak”

Kiakadtak a mentők: kretén strandolók videóztak, fotóztak a parton, miközben egy férfi életéért küzdöttek Balatonmáriafürdőn

Az életmentők takarókkal, fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni a látványt, nem sok sikerrel.

RövidenRöviden

„A kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte, a Balatonlellei Mentőállomás vezetője egyenesen tűrhetetlennek minősítette a bámészkodók viselkedését, amelyhez hasonlót több mint harminc éves pályafutása alatt sohasem tapasztalt”

– olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztjában, mely arról szól: hogyan tátották a szájukat többen a balatonmáriafürdői strandon, miközben a mentők egy férfi életéért küzdöttek.

A beszámoló szerint kedden fürdőzők húzták ki a tóból az 50 év körüli, már nem lélegző férfit, majd a perceken belül kiérkező mentőegységek és a légimentők azonnal megkezdték az ellátását. A beteg életéért több mint másfél órán keresztül küzdöttek a szakemberek, amit rengeteg bámészkodó figyelt a parton még annak ellenére is, hogy a mentők takarókkal és fürdőlepedőkkel próbálták eltakarni előlük a betegellátást.

Az életmentők ugyan megpróbálták elküldeni a „kíváncsi szempárokat”, de a katasztrófaturisták közül többen is teljes érzéketlenségükről tettek tanúbizonyságot: többen videóra vették és fényképezték a mentést, de voltak olyanok is, akik „gyermekükkel a karjukon nézték végig a férfi életéért vívott ádáz küzdelmet”.

A mentők mindent elkövettek, de a férfi életét sajnos a megfeszített csapatmunka ellenére sem tudták megmenteni, amit többen rögtön meg is osztottak a közösségi médiában – írta a Mentőszolgálat, hozzátéve: a kritikátlan viselkedés a mentést végzőket is megviselte.

❗️NAGYON KIAKADTAK A LELLEI MENTŐK❗️Hatalmas erőket riasztott a Kaposvári Mentésirányítás ahhoz az 50 év körüli…

Posted by Országos Mentőszolgálat on Wednesday, August 17, 2022

Ezek is érdekelhetnek

Kútba esett egy fiatal lány Erdőkertesen, videón, ahogy kimentik

Holtan esett össze egy 12 éves diák Tiszadadán, az iskolában

Holtan esett össze egy 18 éves fiatal egy budapesti aluljáróban

Továbbra sem tudják, miért zuhant a Balatonba a rendőrségi helikopter

Videóra vették, ahogy a Balatonba zuhan a rendőrség helikoptere

Ki akart ugrani egy férfi a pécsi tévétoronyból, dolgozók és vendégek rángatták vissza