Felakasztotta magát a nyílt utcán egy fiatal Szeged belvárosában

Felakasztotta magát egy fiatal férfi kedd hajnalban Szeged belvárosában, a Tisza Lajos körút 39. előtt az egyik fára – tudta meg a Szegeder.hu, a lap értesüléseit később a rendőrség megerősítette.

Azt írják, hajnali két óra körül három mentő- és két rendőrautó volt a helyszínen, a fáról egy fehér kötél lógott, mellette pedig a mentők dolgoztak. Az egyik önkormányzati cég munkatársai is a helyszínen tartózkodtak az eset idején, ők azt mondták, látták, ahogy valaki lóg a kötélen, akit a mentők vágtak le, utána pedig megkezdték az újraélesztését a járdán.

Szemtanúk látták, ahogyan a kötélen lóg egy személy, akit a mentők levágnak, majd újraélesztését megkezdik.

Posted by Szegeder.hu on Monday, August 15, 2022

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a Szegeder.hu információit, arról tájékoztatván a lapot, hogy a helyszínről egy főt szállítottak kórházba, haláleset nem történt.

Méhes Dóra kommunikációs szervező az Országos Mentőszolgálat részéről az újságnak elmondta, az esethez több mentőegységet is riasztottak, a helyszínről pedig egy fiatal férfit újraélesztést követően stabil állapotban szállítottak a területileg illetékes kórházba.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó hírek