Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

A legkedveltebb fiús játékok

Játszani jó dolog! Ezt már évezredek óta tudja az emberiség. Ha valaki nagyon szerencsés csillagzat alatt született, nemcsak a gyermekkora van telis-teli izgalmas szórakozással, de felnőttkorára sem feledkezik meg a játék szeretetéről és a játék adta örömről.

https-__www.bestmarkt.hu_ - 2022 augusztus - Cikk11

A gyerekek kapcsán fontos elmondani, ez a tevékenység nem csak fejleszti a nyelvi vagy éppen szociális készségeket. Mindezek mellett fejlődik a személyiség, a kreativitás, a problémamegoldó képesség. A játék segít felfedezni és megérteni a világ dolgait, önmagunkat és helyünket, szerepünket az életben.

Lányos és fiús játékok

Napjainkban már egyáltalán nincs kőbe vésve, hogy mely játék, mely nem számára megfelelő. Ma már egy kislány is imádhat focizni és egy kisfiúra sem néznek furcsán, ha éppen babázik. A korábbi sztereotípiák elhalványodása ellenére, továbbra is léteznek fiúk és lányok által közkedvelt játékok. A fiúk számára barkácskészletek, szerelőasztalok, építőjátékok vagy éppen autók, motorok, vonatok készülnek. Számukra igazi örömöt jelenthet például egy komplett autós vagy vonatos pályaszett a hozzá tartozó eszközökkel, kellékekkel. A BestMarktnál bőséges a kínálat autópálya, versenypálya, vonatpálya kapcsán, igazodva a magas igényekhez.

A lányok kedvencei pedig a plüssök, a babák, a különböző konyhai, otthoni szerepjátékok, a gondoskodáson alapuló játékszettek.

Összeszerelhető elemek

Egy komplett pálya mindenképpen lázba hozza a család legfiatalabb tagjait, de gyakran még az apukákat is! Ezekben a szettekben a legjobb, hogy általában számos, egymáshoz csatlakoztatható elemből állnak, így a pályák formáját és hosszát mi határozzuk meg. Ha elegendő elemünk van, készíthetünk több pályát is. Másrészről ha ráununk az aktuálisra, azonnal egy újabb típust építhetünk, csak kreativitás szükséges hozzá. Számos pályához külön elemek vásárlására is lehetőség nyílik, így a szettet bármikor bővíthetjük.

Járművek

A legtöbb szetthez speciális járművek kapcsolódnak, de általában ezek tekintetében is lehetőségünk van az utánpótlás és újabb darabok beszerzésére. Léteznek olyan univerzális pályarendszerek is, amelyek nemcsak a szetthez tartozó guruló játékokhoz megfelelők, hanem az otthon talált kisautók, motorok, vonatok számára is tökéletesek, így a játékot valóban nem lehet majd megunni.

Speciális pályák

A hagyományos autós vagy vonatos pályák mellett választhatunk igazán extrém játékokat is. Nyáron nagyon közkedveltek a vizes játékszettek, csatornarendszerek. Ezeket ténylegesen vízzel kell feltölteni, és már indulhat is a pancsolás a hajók, csónakok segítségével. Vannak olyan, főként versenyautóknak szánt pályák is, amelyek valamilyen extrém elemet, ugratót vagy hurkokat tartalmaznak.

Bármilyen típus mellett is döntünk, biztos, hogy hatalmas örömet és sok-sok játékkal töltött órát szerzünk majd a megajándékozottnak.