Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Már készülnek a propagandisztikus kiegészítő szövegek a gáz- és áramszámlákhoz

Mindegyiken feltüntetik a piaci árat is, hogy világos legyen: a megdráguló rezsi is még olcsó.

Már készülnek a propagandisztikus kiegészítő szövegek a gáz- és áramszámlákhoz

Az új rezsiszabályokkal minden magyar családot, minden magyar nyugdíjast véd a rezsicsökkentés az átlagfogyasztásig – közölte a kormány pénteken, szolidan elfeledkezve arról az apróságról, hogy a választási kampányban még a teljes rezsicsökkentés megvédését ígérték, szó sem volt „átlagfogyasztókról”, az ellenzéket pedig egyenesen kinevették, amikor spórolásra intett, holott most már a kormánypártiak is erről beszélnek.

Az augusztustól életbe lépő rezsiszabályok részleteit mindenesetre a lakossági rezsiszámlák is tartalmazni fogják, vagyis a megdrágult számlákon is lesznek színes magyarázó szövegek, hogy ez bizony még mindig a rezsicsökkentett ár, hála a jóságos kormánynak.

Az augusztusban kibocsátott lakossági gáz- és áramszámlákon feltüntetik, hogy a kormány az átlagfogyasztásig rezsicsökkentett díj alkalmazását írta elő. A számlák tartalmazni fogják továbbá, hogy a rezsicsökkentett díj nélkül mekkora lett volna a fizetési kötelezettség az elszámolt időszakban, és azt, hogy a rezsicsökkentésnek köszönhetően mennyit takarított meg a lakossági fogyasztó.

Azt nem tudni, hogy a Fidesz kedvenc alternatív valósága is helyet kap-e a számlákon, ti. hogy mi lenne, ha Gyurcsány lenne.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz