Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Nagy Feró: „már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni”

A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én.
A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én. Fotó: MTI/Cseke Csilla

„Szerintem a világ nagyon meg fog változni. Én is otthon a tavalyi fogyasztásunkat biztos, hogy csökkenteni fogom. Már számolom, hogy melyik szobában, hol kell egyáltalán fűteni, és annak a mértékét is gondoljuk meg”

– nyilatkozta a rezsicsökkentésről a Metropolnak Nagy Feró. Az Orbán-rajongó zenész szerint nem árt, ha ezután átgondolják az energiafogyasztásukat, ugyanis „eddig úgy volt, hogy jól fűtünk, mert nem érdekes, hiszen van orosz gáz, aztán jól van, de most már meg kell tanulnunk spórolni az energiával”.

„Már tényleg ideje mindenkinek megtanulni, hogy ha kijön a mosdóból, kapcsolja le a villanyt”

– magyarázta Nagy Feró az egyébként teljesen jogos eszmefuttatást az energiatakarékosságról, arról a témáról, amiért anno, a kampányban még bőszen ekézte Márki-Zay Pétert a kormány propagandagépezete.