Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Deutsch Tamás bejelentette: megállítjuk Gyurcsányt és a baloldalt Brüsszelben is

A Fidesz EP-képviselője szerint Gyurcsány Ferenc nem akar EU-s forrásokat adni a magyar embereknek.

RövidenRöviden
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én.
Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) delegációvezetője sajtótájékoztatót tart az Európai Parlament migrációs állásfoglalásáról, a Képviselői Irodaházban, Budapesten 2020. december 19-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Április 3-án Magyarországon sikerült megállítanunk Gyurcsányt és a baloldalt, meg fogjuk őket állítani Brüsszelben is – magyarázta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője az MTI-hez kedden eljuttatott videójában, amelyben arra reagált, hogy Dobrev Klára, a DK EP-képviselője levélben fordult az Európai Parlamenthez.

Gyurcsány napok óta arról beszél, hogy készülnek – fogalmazott Deutsch Tamás, hozzátéve: „a durváskodó és agresszív megnyilvánulásai mind arról szólnak, valamire készülnek”!

Tegnap aztán kiderült, Gyurcsány Ferenc és emberei arra készülnek, hogy megakadályozzák az Európai Bizottság és Magyarország megállapodását – mesélte.

A magyar baloldal arra készül, hogy megakadályozza, hogy a magyarok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz – fogalmazott Deutsch Tamás, teljes tévedésben tartva a hasonló propagandahazugságokra fogékony közvéleményt, miszerint nem, dehogy a 12 éve uralkodó korrupt, suttyó, újabban félfasiszta, közpénz-tolvaj Orbán-kormány miatt állnak a kifizetések, hanem bizony – dobpergés – „Gyurcsány Ferenc” miatt!

A baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg az uniós forrásokat – stuffolta magát tovább Deutsch Tamás, még egyszer elismételve: „kiderült, arra készülnek, hogy minden eszközzel: hazugságokkal, rágalmakkal, hazájuk elleni áskálódással megakadályozzák, hogy a magyar polgárok hozzájuthassanak a nekik járó uniós forrásokhoz”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Megvan, kiből csinál új köztársasági elnököt a Fidesz-KDNP

Deutsch Tamás úgy tudja, a „dollárbaloldal” el akarja venni a magyar egyetemisták lehetőségeit

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter