Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Míg te a rezsidrágulást számolgatod: Rogánék 75 milliárdos kommunikációs megállapodást kötöttek a Balásy Gyula-féle cégcsoporttal

RövidenRöviden
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én.
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országházban 2020. november 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

„Ebben a ciklusban is kelleni fog a propaganda” – összegzi a K-Monitor korrupciófigyelő szervezet azt az arcátlanságot, hogy míg az ország egyik fele a kata-adózásos kalkulátorokat nyomkodja, a másik pedig a rezsidrágulás miatt számolgatja az „átlagfogyasztását”,

a Rogán Antal felügyelte Nemzeti Kommunikációs Hivatal 75 milliárdos kommunikációs keretmegállapodást kötött újabb agymosásó-kampányokra.

💍 ÖRÖK HŰSÉG: évek óta nem nyer más állami kommunikációs munkát, és ez egy darabig így is marad. Dübörög tovább a…

Posted by K-Monitor on Wednesday, July 20, 2022

Mint írják, a szervezet a teljes állami szektor közpénzes kommunikációjára keresett jelentkezőt: innentől a keretösszeg kimerüléséig csak a nyertessel köthet szerződést minisztérium, állami cég, egyetem és háttérintézmény.

A nyertes pedig ugyanaz, mint eddig: az elmúlt években százmilliárdos megbízást és tízmilliárdos osztalékot bezsebelő, „kék plakátos” Balásy Gyula-féle cégcsoport.

A több éves munkát most két másik szereplővel szemben el kellett nyerni, az egyik vetélytárs a Fideszbe belépő üzletember-borász Rókusfalvy Pál Roxer nevű cége, a másik a szintén nem ismeretlen Krskó Tibor féle Network-Affiliate – olvasható a posztban.

Megjegyzik, a mostani „nyeremény” a gyakorlatban azt is jelenti, hogy innentől évekig nem kell versenyeznie Balásy cégeinek sem a milliárdos állami plakátolásokért, sem a kis, néhány milliós videókészítésekért – amire tucatnyi jelentkezőt lehetne találni – minden pénzt a rejtélyes közpénznyelő visz.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Az ügyészség úgy tudja, nem tűntek el iratok „az úgynevezett Völner-Schadl-ügyben”

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter