Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Nézőpont: a magyarok 61 százaléka olvadozik Orbánék teljesítményétől

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke győzelmi beszédet mond a Fidesz-KDNP eredményváró rendezvényén, a Bálnában az országgyűlési választás és gyermekvédelmi népszavazás napján, 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarországon és Szerbiában a legmagasabb a kormányzati munkát övező elégedettség – állapította meg a kormányközeli Nézőpont Intézet egy május-június során készített, 12 országot vizsgáló kutatás során.

A „mérés” szerint, melyet a Magyar Nemzet szemlézett, Magyarországon 61 százalék azok aránya, akik a legnagyobb mértékben elégedettek az Orbán-kormány teljesítményével, Szerbiában pedig az emberek 60 százaléka gondolkodik hasonlóan (mármint nyilván a saját kormányukról). Mindkét országban csak 33 százalék azok aránya, akik szerint nem a világok legjobbikában élünk.

A Nézőpont, miután szorgalmasan emlékeztet a negyedik kétharmadra, történelmi győzelmet és friss felhatalmazást emlegetve, a dolgozatban kifejti azt is, hogy a lengyeleknél csak 25 százalék az elégedettek aránya, ugyanakkor az ottaniak 67 százaléka viszont kritikusan áll a Morawiecki-kormányhoz. Szlovákiában 24-74, Csehországban 41-59, Ausztriában 46-52, Horvátországban 32-66, Romániában pedig 26-73 volt az elégedettek és elégedetlenek aránya.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt