Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor: nem sodródhatunk bele a háborúba

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a NATO állam- és kormányfői kétnapos madridi csúcstalálkozójának első napján, 2022. június 29-én.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a NATO állam- és kormányfői kétnapos madridi csúcstalálkozójának első napján, 2022. június 29-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a NATO-csúcstalálkozó hivatalos kezdete előtt, szerda reggel tárgyalást folytatott Andres Pastranával, a világ kereszténydemokrata, konzervatív pártjait tömörítő CDI elnökével Madridban – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A megbeszélésen, melyen részt vett Szijjártó Péter orosz barátságrenddel kitüntetett „magyar” külgazdasági és külügyminiszter is, egyetértettek abban, hogy az ukrajnai háború továbbterjedését meg kell akadályozni, az ukrán embereket támogatni kell, a menekülteket pedig be kell fogadni!

A NATO-csúcs kapcsán Orbán Viktor, Putyin „trójai falova”, örökös bomlasztó ezúttal úgy helyezkedett: nem támogatunk egyetlen olyan javaslatot sem, amely belesodorhatja a NATO-t és Magyarországot ebbe a konfliktusba, hiszen ez egy orosz-ukrán háború, a NATO pedig egy védelmi szövetség.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz