Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Egyedülálló lehetőség, hogy online végrendelkezzünk!

Egyedülálló lehetőség, hogy online végrendelkezzünk!

Sokan nem gondolunk időben arra, hogy meglévő vagyontárgyainkról végrendelkezzünk, így könnyen előfordulhat, hogy olyan helyzetben találjuk magunkat, amikor már nehezen jutunk el az ügyvédhez személyesen.

Szerencsére ma már erre is létezik megoldás! Ha kíváncsi vagy a részletekre, tarts velünk, s megismerheted, milyen keretek között nyílik erre lehetőség, s milyen előnyökkel jár, ha ezt a megoldást választod!

Ha nem tudunk, nem szeretnénk elzarándokolni az ügyvédhez…

Rengeteg olyan helyzet adódhat, amikor nem tudunk, vagy nem szeretnénk elmenni személyesen egy ügyvédi irodába. Attól függetlenül, hogy mi az ok, az eKRS platformján végrendeletünket is megalkothatjuk teljesen szabályos módon.

Akár egy betegség vagy mozgáskorlátozottság a nehezítő körülmény, akár az, hogy teljesen ágyhoz vagyunk kötve, vagy éppen nincs a közelünkben praktizáló ügyvéd, esetleg az utazás járna túl nagy fáradsággal, anyagi befektetéssel, igénybe vehetjük az online jogi ügyintézést.

Milyen előnyökkel jár ez a megoldás?

Az egyik legfontosabb pozitív tulajdonság az, hogy otthonunkban, teljesen nyugodt körülmények között hozhatjuk meg döntéseinket. Elkerülhetjük az idegen helyzetből fakadó zavarunkat, s az sem okoz problémát, ha időre van szükségünk ahhoz, hogy átgondoljuk a döntéseinket.

Az eKRS-en keresztül létrehozott dokumentumok esetén ugyanis bármikor megszakíthatjuk a folyamatot, s úgy, hogy nem veszítjük el az addigi munkánkat sem, ott folytathatjuk a végrendelkezést, ahol abbahagytuk.

Ennek a dokumentumnak is számos szempontból meg kell felelnie a szabályoknak ahhoz, hogy érvényes legyen, s ha úgy hozza az élet, bíróság előtt is megállja a helyét. Ezt a követelményt is maximálisan teljesíti az online végrendelet. Ez pedig lehetőség arra, hogy tiszta helyzet maradjon utánunk akkor is, amikor mi már búcsút vettünk a földi élettől.

Szintén előnyként könyvelhetjük el azt, hogy kedvező és fix ár mellett vehetjük igénybe a szolgáltatást, továbbá a létrehozott dokumentum a regisztráción keresztül a későbbiek folyamán is elérhető és letölthető marad. Így nem fordulhat elő olyan helyzet, hogy a végrendeletben megfogalmazottakat azért ne lehessen érvényesíteni, mert az irat elveszett.

Honnan tudhatjuk, hogy megbízhatunk az online végrendelkezésben?

Az eKRS, s így a rajta keresztül létrehozható dokumentumok és szerződések is teljes értékűek, mintha ügyvéd személyes közbenjárásával születtek volna. Ennek az oka, hogy az online jogi ügyintéző rendszer a hosszú évek tapasztalatával rendelkező KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatása, amelyet mind a meglévő, mind a leendő ügyfelek igénybe vehetnek.

Ezáltal minden szükséges szakmai háttér adott ahhoz, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelő dokumentumok szülessenek. Válaszd te is az online végrendelkezés lehetőségét, és élvezd ki a vele járó előnyöket!