Hollik István úgy tudja, Brüsszel és a baloldal sem képes felfogni

„Elég az őrült ötletekből.”

Hollik István úgy tudja, Brüsszel és a baloldal sem képes felfogni
Fotó: Facebook/Hollik István

A Fidesz szerint Brüsszel és a baloldal „sem képes felfogni”, hogy a jelenlegi, háborús inflációtól és energiaválságtól sújtott helyzetben az elhibázott szankciós politika nem megoldás, hanem csak tetézi a bajt!

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója csütörtöki, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában arról beszélt: miközben Európa egyre nagyobb mértékben szenved a háborús inflációtól és az egyre súlyosbodó energiaválságtól, a brüsszeli és a hazai baloldal egyre „képtelenebb” javaslatokkal áll elő.

Tüttő Kata hülye

A kormánypárti politikus példaként hozta Tüttő Kata főpolgármester-helyettest, aki állítása szerint arról nyilatkozott, hogy a háborút a lakosság energiafogyasztásának drasztikus csökkentése állíthatja meg.

Hollik István megjegyezte: „a tengerparti luxusnyaralásáról és lovaglásáról elhíresült” Tüttő Kata az átlagos háztartásoknak is szánt „egy-két képmutató intelmet”, többek között azt, hogy fogyasszanak kevesebb energiát, mérsékeljék az autóhasználatot és gondolják újra az otthoni fűtési, hűtési, főzési szokásokat.

Bősz Anett is hülye

Hozzátette: Bősz Anett frissen kinevezett főpolgármester-helyettes is azt javasolta, hogy az emberek hagyják maguk mögött az autót, és üljenek át a tömegközlekedésre.

A fővárosi baloldal pláne hülye

Hollik István szerint a főváros baloldali politikusai emellett spórolnának a távfűtésen, a budapesti tömegközlekedés üzemanyag- és villanyfogyasztásán, de még a közvilágításon is!

De a brüsszeli is

Hogy önmagában a spórolásra törekvés egy nehéz helyzetben miért baj, az nem derült ki, a fideszes mindenesetre úgy összegzett: sem a brüsszeli, sem a hazai baloldal nem képes felfogni, hogy az elhibázott szankciós politika nem a megoldás, hanem csak tetézi a bajt.

Egyedül a béke képes letörni a háborús inflációt – magyarázta a kormánypárti politikus, aki pártja nevében azt üzente a baloldal brüsszeli és hazai politikusainak, hogy „elég az őrült ötletekből”!

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek