Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Megtalálták a Balatonban eltűnt fiúk holttestét

RövidenRöviden

Megtalálták annak a két fiúnak a holttestét kedden délelőtt, aki szombat este merült el a Balatonban.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyik fiatal holttestét a balatonaligai vízterületen vették észre egy csónakból. Ettől a helyszíntől nem messze a vízirendőrök megtalálták a másik fiatal holttestét is. Jelenleg tart a partra szállításuk.

Mint korábban a Röviden is beszámolt róla, szombat este két fiú Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre elmerült a vízben. Harmadik társukkal együtt indultak be úszni a Balatonba, és már kifelé tartottak egy szörfdeszkába kapaszkodva, amikor ketten elmerültek. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített partra jutni, miután meghallotta a segélykiáltásait. A rendőrség és a vízirendészet azonnal megkezdte a kutatást az eltűnt fiatalok után szonárral.

A rendőrség – pontosítva a korábbi adatokat a fiúkról – elmondta, hogy mindkét áldozat 17 éves volt, az egyikük bódvalenkei, a másikuk tornanádaskai.

Az RTL Híradó riportja szerint a fiatalok egy hete érkeztek a Balatonhoz dolgozni. Délelőtt kőműves munkát végeztek, a délutánokat pedig strandolással töltötték.

A fiatalok elmerülése idején nem volt érvényben viharjelzés. Idegenkezűség nem merült fel, így az ügy kivizsgálása közigazgatási hatásági eljárás keretében zajlik.

Kitört a káosz Balatonfüreden: nézd, mi történik most!

Életveszélyes a Balaton jege

Továbbra sem tudják, miért zuhant a Balatonba a rendőrségi helikopter

Kigyulladt Kaposvár legnagyobb épülete, menekítették az embereket

Agyonlőtte magát egy középiskolás Nagyatádon

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével