Fura videó került elő Mészáros Lőrincről, feladja a leckét a nyelvészeknek és Bödőcs Tibornak is

Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

„Ez sajnos nem egy Bödőcs paródia, hanem valóban egy egyszerű gondolatvilágú gázszerelő beszél banktulajdonosként Magyarország második legnagyobb bankjának (a Budapest Bankot beszippantó MKB Banknak) ünnepségén”

– ezzel a felvezetéssel tett közzé Hadházy Ákos egy videót, melyen Mészáros Lőrinc szónokol a tőle megszokott szabadon értelmezett nyelvi keretek között. Orbán Viktor lánykori neve olyanokat mond például, hogy

  • „tavaly a Covid ugye nem engedte meg, hogy úgy döntsünk, hogy rendezzünk” karácsonyi ünnepséget;
  • „rengeteg munka létezik erre az évre”;
  • „azt gondolom, a cél irányába tartunk”.

Ez sajnos NEM egy Bödőcs paródia, hanem VALÓBAN egy egyszerű gondolatvilágú GÁZSZERELŐ BESZÉL BANKTULAJDONOSKÉNT…

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, May 31, 2022

Mészáros az MKB Bank-Budapest Bank fúziójára térve szakmai értékelésekbe is bocsátkozik, úgy tudja: „ha jól gondolom, ilyen sebességgel még Európában sem olvasztottak össze bankokat (…), nem győzőm méltatni és dicsérni a társaságot”.

A gázszerelőből lett nemzeti tőkésosztályfőnöknek nem ez volt az első talányos beszéde. Emlékezetes, 2020-ban diákok előtt tartott valamiféle motivációs előadást, amikor arról beszélt: „az életről sok mindent gondolok én jómagam is”, majd „ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek” intelemmel bocsátotta útjára a hallgatóságot.

Kapcsolódó hírek