Intenzív osztályra került Bodrogi Gyula, mentő vitte el a színészt

Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen 2019. április 15-én.
Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen 2019. április 15-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mentő vitte a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára csütörtök reggel Bodrogi Gyulát – írja az Index.

A nemzet színésze hajnalban fulladozott, nem kapott levegőt, élettársa értesítette Merkely Béla professzort, aki azonnal mentőt küldött a művészért. A Kossuth-díjas színészt az intenzíven ápolják, de az Index információ szerint szerencsére nincs életveszélyben.

„Gyuszi hajnalban nem kapott levegőt, fulladozott, nagyon melege volt” – mondta a lapnak Vass Angéla, a színművész élettársa, hozzátéve: kinyitotta az ablakot, de Bodrogi továbbra sem érezte jól magát, ekkor telefonált Merkelynek, aki állítólag már korábban, május 18-án is „gyakorlatilag megmentette Gyula életét”. „Gyuszi akkor is súlyos légszomjjal küszködött, hasonló tünetei voltak, mint most” – árulta el az asszony.

Kapcsolódó hírek