Bodrogi Gyula lezuhant a színpadról

Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen 2019. április 15-én.
Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen 2019. április 15-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Súlyos baleset érte a 86 éves Bodrogi Gyulát a Nemzeti Színházban – tudta meg a Bors. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész a csütörtöki próba közben sérült meg.

A bulvárlap információi szerint Bodrogi egy dobogón állt a színpadon, amikor egy táncmozdulat bemutatása közben elvesztette az egyensúlyát, és lezuhant. Kollégái nagyon megrémültek, de az idős művész nem akart mentőt hívatni, inkább hazament, állítólag azóta is otthonában gyógyul.

A Bors úgy tudja, Bodrogi Gyula az esés következtében zúzódást szenvedett a vállán, a bordáin és a csuklóján is. Bár komoly fájdalmai vannak, és csak a bal oldalán tud feküdni, orvoshoz nem akar menni.

Kapcsolódó hírek