Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Bulvár

Hadházy: Orbán Ráhel 13 millió forintos karórát és 1 milliós szoknyát viselt

Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Trump: Orbán nagyszerű vezető, igazi úriember, jó ember

Donald Trump amerikai elnök (b) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a washingtoni Fehér Házban 2019. május 13-án.
Donald Trump amerikai elnök (b) fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a washingtoni Fehér Házban 2019. május 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Szűk egyperces videómonológgal jelentkezett be Donald Trump bukott amerikai elnök a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary 2022 nevű rendezvényen, az amerikai jobboldal éves konferenciájának Magyarországon megszervezett, kicsinyített szeánszán.

„Mi mindannyian nagyon közel állunk Orbán Viktorhoz. Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott”

– mondta Trump, hozzátéve, nagy megtiszteltetés volt számára, hogy támogathatta a magyar miniszterelnököt! Mint mondta, azért tette mindezt, mert Orbán Viktor

„valóban egy jó ember, és páratlan munkát végez a hazájáért”.

A maradék másodpercekben a világot sújtó gondokról, az azokkal szükséges szembenézésről beszélt, szocializmust, kommunizmust emlegetve.

A konferenciát egyébként az Alapjogokért Központ szervezte, az állami milliárdokból ténykedő, 2013 óta létező „kutató-elemző központ”, amely működését csak idén 2 milliárd forintnyi közpénzzel segítették meg az adófizetők.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!