Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Kényelemre hangolva napozó- és nyugágyakkal

A nyugágyak és napozóágyak egy viszonylag kis szelete a bútorok hihetetlenül széles világának, azonban e szegmensben is ugyanúgy szemtanúi vagyunk a fejlődésnek, új trendek kialakulásának, mint az iparág egyéb területein.

https-__www.geminiduo.hu_ - 2022 május - Cikk5

Új alapanyagok, gyártási eljárások, friss ötletek szolgálják a vásárlók minél jobb kiszolgálását, és a tartósság, minőség is a folyamatos fejlődés útját járja.

Sokszínűség a kertben is

Manapság a napozó- és nyugágyak készülhetnek műanyagból, fából, rattanból, műrattanból. fémvázzal és textillel, vagy az előbbiek kombinációjával is. A fejlődés egyik eredménye az olyan textíliák alkalmazása, amelyek kiváló légáteresztő képességgel bírnak, mindemellett pedig a vízzel szemben is előnyös tulajdonságokkal ajándékozzák meg a használót.

A sokszínűségre találunk példát a Gemini-Duo webáruházban napozóágy kollekciójában is, ahol a legkülönbözőbb igények kielégítésére szolgáló, ilyen célú bútorok nagy választékából lehet válogatni. A szín, a kialakítás, a párnázottság vagy éppen a mobilizálhatóság különféle lehetőségei számos eltérő megoldást tesznek lehetővé, és mindegyikre találunk példát az áruházban.

Ami ezeknél a termékeknél közös nevezőnek mondható, az a minőség, a tartósság. Ha jobban belegondolunk, akkor ezeknek a tulajdonságoknak különösen fontos szerepük van a kültérre tervezett bútorok esetén.

Ellenálló képesség és minőség

Az ilyen felhasználás esetén fontos, hogy a természeti elemek ne tudják károsítani a szerkezetet, ne történhessen színvesztés, vetemedés, kiszáradás, és még a különféle bogarak se tehessenek kárt benne. Tehát a víz, a napfény és az UV-sugárzás vagy éppen a fagy ellen fel kell készíteni a jó minőségű terméket.

Ez elérhető a gondos tervezéssel és anyagválasztással, felületvédelemmel, valamint a magas színvonalú gyártás kombinációjával. Pontosan ezek azok az erények, amelyekkel találkoznak a Gemini-Duo vásárlói és ezért jelenthető ki az, hogy bármelyik termékre is esik a választás, hosszú ideig fogja szolgálni tulajdonosát.

A napozóágyakhoz található stílusában, jellegében hozzá illő kiegészítő is, például kisasztal és kettejük együttes használatával tehető még kellemesebbé, stílusosabbá a szabadban, kikapcsolódással töltött idő.

A napozóágyaknál megismert követelmények az ilyen asztalok esetén is érvényesek, és az áruházban forgalmazott ezen kiegészítők esetében is biztosak lehetünk a hosszú élettartamban és abban, hogy sok örömünk lesz a használatukban.

További extra szolgáltatások

Nyugágyak esetében az egyszerűbb kialakítású darabok sok esetben egymásra helyezhetők, tárolásuk könnyebb, így használaton kívül kevesebb helyet foglalnak, egyes darabok pedig kerékkel ellátottak, tehát áthelyezésük semmiféle megterhelést nem jelent a pihenni vágyó számára.

Plusz kiegészítésként egyes darabok külön párnával és többféle állítási lehetőséggel is rendelkeznek, érdemes alaposan átnézni a kínálatot a Gemini-Duo webáruházban és kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb napozóágyat.