Bulvár

Hajdú Péter kiröhögte Magyar Pétert, majd gyorsan letiltotta a kommentelési lehetőséget

Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Bűnügy

Meggyilkoltak egy házaspárt Újpesten, őrizetbe vették a fiukat

Hogyan jutnak haza az új ajtóid?

Hogyan jutnak haza az új ajtóid?

Ha éppen azt tervezgeted, hogy új beltéri ajtókra cseréled otthonodban a régieket, s boldogan nézegeted a szebbnél szebb nyílászárókat az interneten, biztosan felmerül a kérdés benned, hogy hogyan érdemes hazaszállítani, illetve szállíttatni azokat.

A beltéri ajtók cseréje nem kis vállalkozás!

Minden szempontból megállapíthatjuk, s rögtön az elején leszögezhetjük, hogy az összes nyílászárót újra cserélni bizony nem lesz kis feladat. Először is temérdek mennyiségű időt ölel fel az, hogy kiválasszuk, illetve egyedi rendelés esetén megtervezzük azt, hogy milyenek legyenek az új ajtók.

Az Ajtóház beltéri ajtó választékában rengeteg gyönyörű modell közül válogathatunk, kezdve a modern, minimál stílusú ajtóktól egészen a klasszikusokig; már csak a dizájnt illetően is elképesztően sok lehetőség áll előttünk.

Pedig nemcsak ebben a kérdésben kell dönteni, hanem abban is, hogy milyen típusú nyílászárókat szeretnénk? Hiszen a belépő szintű dekorfóliás kivitel mellett ott a CPL laminált változat, az üveges és az üvegajtó, a színvonalas festékszórt modellek, s a prémium minőséget képviselő nemesfa beltéri ajtó is.

A döntést az is befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan van szükséged az új nyílászárókra. Például ha építkezésről vagy teljes körű lakásfelújításról van szó, előfordulhat, hogy minél hamarabb szükséged van az ajtókra.

Míg ha csak részleges felújítás, illetve kifejezetten a nyílászárók cseréje a cél, akkor még a bontási munkálatokat, illetve az azokkal járó helyreállítási feladatokat is be kell tervezni, mielőtt az ajtók hazaszállítására sor kerülhetne, így kényelmesen belefér a hosszabb gyártási folyamat.

Egyedi igények és magas színvonalú ajtók esetében pedig mindenképpen hosszabb várakozásra kell számítani.

Hogyan tudnánk spórolni?

Gyakran felmerül az a kérdés, hogy hogyan lehetne lejjebb faragni a költségekből ebben a beruházásban, hiszen – főleg, ha egyszerre az összes ajtó cseréjét meg szeretnénk valósítani – mindez komolyabb összegre rúghat. Sokszor előfordul, hogy a szállítást próbálják egyénileg megoldani, ezzel azonban több probléma is adódhat.

Az ajtók méretei többnyire nem teszik lehetővé azt, hogy biztonságosan szállíthatóak legyenek egy átlagos gépjárműben. Amikor a méreteken gondolkodsz, hozzá kell számítani ajtónként a tokokat is, nem is beszélve az összsúlyról, ami már egyetlen ajtó esetén sem mondható csekélynek, hát még ha egyszerre több szállítását kell kivitelezni.

Ezenfelül azt is érdemes átgondolni, hogy a biztonságos szállítás akkor valósul meg, ha sem az autóban ülőknek, sem maguknak az ajtóknak nem esik semmilyen baja!

Professzionális szállítás

Az Ajtóház szolgáltatásai között elérhető az is, hogy az új beltéri ajtók sérülésmentesen, biztonságosan jussanak el az otthonodba. Ráadásként még azok beszereléséről is gondoskodnak, így egyszerre két legyet üthetsz egy csapásra!

Ne kockáztasd a nyílászárók épségét, rendeld házhoz az új ajtóidat!

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!