Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Milyen érzések kavaroghatnak benned egy szakítás vagy válás után?

HirdetésHirdetés

Egy kapcsolat lezárása sosem egyszerű. Az életed egy jelentős szakasza véget ér, és kisétál egy olyan személy az életedből, aki eddig a mindennapjaid része volt. Normális, ha ilyenkor mindenféle érzések kavarognak benned, és már saját magadon sem tudsz kiigazodni.

parkapcsolat

Az alábbiak azonban egytől-egyig természetes reakciók egy ilyen helyzetben:

Pánikolás

Akár te költöztél új helyre, akár a volt kedvesed hagyta ott a közös fészketeket, nem csak érzelmileg, hanem fizikailag is egyedül maradtál, ez pedig eleinte riasztó lehet. Nem érzed magad biztonságban, nincs senki, aki melletted lenne a mindennapokban.

Ilyenkor gondolj arra, hogy amíg tartott a kapcsolat, néha mit nem adtál volna egy kis egyedüllétért! Most bármikor van lehetőséged egy kis én-időre!

Bűntudat

Folyamatosan azon rágódsz, hogy talán mégsem ez volt a legjobb megoldás. Talán lehetett volna másképp. Talán megmenthető lett volna a kapcsolatotok. Lehet, hogy te vagy a hibás, miattad siklott félre minden?

Természetes, ha eleinte ilyen gondolatok járnak a fejedben, de némi idő elteltével gátat kell szabnod az önmarcangolásnak, hogy tovább tudj lépni.

Öröm

Bármilyen furcsán is hangzik, de időnként talán örömöt is érzel. Végre szabad vagy, végre újra önmagad lehetsz, senkihez sem kell alkalmazkodnod! Ez már azt jelenti, hogy kezdesz túljutni a szakításon, és egyre közelebb kerül az új élet lehetősége.

Talán még korai, de érdemes olvasgatnod a Bien.hu párkapcsolat rovatát, hiszen előbb-utóbb biztosan újra beköszönt az életedbe a szerelem!

Hangulatingadozás

Egyik pillanatban felszabadultnak érzed magad, amiért véget vetettél valaminek, ami már nem tartogatott számodra semmi jót, pár perccel később viszont mély letargiába zuhansz, és elesettnek, magányosnak érzed magad. Ezzel nincs is semmi gond. Még meg kell barátkoznod ezzel az új helyzettel, mely pozitív és negatív változásokat is hozott az életedbe.

Kételkedés önmagadban

Ha hosszú időn keresztül túl sok mindenben alkalmazkodsz valakihez, akkor úgy érezheted, hogy neked már nincs is saját személyiséged, nincsenek önálló gondolataid. Amikor pedig hirtelen magadra maradsz, talán kételkedni kezdesz abban, hogy milyen ember vagy és mit akarsz az élettől. Itt az ideje elmélyülni az önismeretben!

Álmatlanság

Egész nap a szakítás vagy válás miatt emésztgetted magad, úgyhogy esténként alig várod, hogy végre elragadjon az álomvilág. Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha egész éjjel álmatlanul forgolódsz, és amikor végre tudsz egy kicsit aludni, akkor is zaklatott álmaid vannak?

Ezzel az a gond, hogy előbb-utóbb nem csak mentálisan, hanem fizikailag is kimerülsz. Ha eddig még nem tetted, akkor most ideje kipróbálni az olyan, a nyugodt alvást is segítő technikákat, mint a relaxáció vagy a meditáció!

Nem tudod, hogyan kommunikálj a volt pároddal

Akár élettársi kapcsolatban, akár házasságban éltetek, jó eséllyel vannak közös vagyontárgyaitok, netán gyerekek, akik miatt a jövőben is tartanotok kell a kapcsolatot. Törekedj az udvarias, de tárgyilagos kommunikációra!

Engedd meg magadnak, hogy megéld az összes érzést, ami elönt, s hamarosan újra – boldogabb – önmagad lehetsz!

Ez is érdekelhet

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát