Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Toroczkai úgy tudja, ádáz ellenzéke lesznek a kormánynak, ha ártana Magyarországnak

A Fidesz zsebellenzéke a választás utáni kedden máris az M1 stúdiójában találta magát.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszél a párt választási eredményváró rendezvényén, a Budapest Kongresszusi Központban 2022. április 3-án.
Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszél a párt választási eredményváró rendezvényén, a Budapest Kongresszusi Központban 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ádáz és nagyon kemény ellenzéke lesz a Mi Hazánk Mozgalom a kormánynak, ha olyan lépéseket tesz, amelyek ártanak Magyarországnak – magyarázta a Fidesz farvízén megérkezett szélsőjobboldali mozgalom elnöke kedden, miután máris beszólították az M1 propagandacsatorna reggeli műsorába.

Toroczkai László szerint „elképesztő” elhallgatás és cenzúra övezte a párt kampányát, példaként megemlítette, hogy a Facebook törölte az oldalukat, sőt kibertámadás érte a honlapjukat!

A politikus rendkívül fontosnak tartja, hogy a megszerzett hét mandátumuknak köszönhetően sikerült parlamenti frakciót alakítaniuk és bekerülhetnek a bizottságokba. Így hasonló méretű lesz a Mi Hazánk Mozgalom parlamenti frakciója, mint például a Jobbiké – hívta fel a figyelmet.

„Mi egy egészen újfajta párt vagyunk és új színt viszünk majd – azt gondolom – az Országgyűlés munkájába; szerintem óriási szükség volt már végre egy olyan pártra, amely nem úgy működik, mint akár a Fidesz, akár ezek a balliberális pártok” – bizonygatta Toroczkai László. Szerinte ugyanis a balliberális pártok úgy működnek, hogy bármilyen javaslat érkezik egy másik párttól, azt lesöprik az asztalról.

Hangsúlyozta: a legfontosabb, hogy Magyarországnak jobb legyen, ezért ami „jó javaslat” a magyarok és az ország számára, azt elképzelhető, hogy támogatni fogják a Mi Hazánk képviselői is.

Toroczkai László szerint azért alapították a pártot, mert úgy látták, hogy szükség van egy „harmadik erőre” a parlamentben, de ez azt is jelenti, hogy lehetnek olyan ügyek, amelyekben együtt szavaznak a kormány-, illetve az ellenzéki pártokkal.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz