Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Meghalt a jósvafői Kossuth-barlangban eltűnt búvár

A Terrorelhárítási Központ (TEK) által közreadott képen Hajdu János altábornagy, a TEK főigazgatója (középen) irányítja a Kossuth-barlangban eltűnt búvár utáni kutatási műveletet Jósvafőn 2022. április 5-én. A 42 éves Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Búvárszolgálatának tagja április 3-án szabadidejében végrehajtott tervezett feltáró merülés után nem tért vissza a merülés kezdőpontjához, az őt biztosítók, majd a mentőbúvárok sem találták. Az eltűnt barlangi búvár utáni kutatást Magyarország belügyminiszterének kijelölése alapján április 4-től a TEK koordinálja.
A Terrorelhárítási Központ (TEK) által közreadott képen Hajdu János altábornagy, a TEK főigazgatója (középen) irányítja a Kossuth-barlangban eltűnt búvár utáni kutatási műveletet Jósvafőn 2022. április 5-én. A 42 éves Mede Márton tűzoltó főtörzsőrmester, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Búvárszolgálatának tagja április 3-án szabadidejében végrehajtott tervezett feltáró merülés után nem tért vissza a merülés kezdőpontjához, az őt biztosítók, majd a mentőbúvárok sem találták. Az eltűnt barlangi búvár utáni kutatást Magyarország belügyminiszterének kijelölése alapján április 4-től a TEK koordinálja. Fotó: MTI/Terrorelhárítási Központ

Elhunyt a jósvafői Kossuth-barlangban eltűnt barlangi búvár, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Búvárszolgálatának tagja, akit a szabadidejében végrehajtott tervezett feltáró merülés alatt ért baleset.

A Terrorelhárítási Központ kedd esti tájékoztatása szerint a kutatási munkálatok a barlangi- és búvármentő szakemberekkel folytatott részletes elemzések és egyeztetések után kedden este a búvárok újabb felderítő merülésével folytatódtak. Az életjelek keresése közben a kutató egység talált rá az eltűnt búvárra.

A búvárok által készített videófelvételek kiértékelése megkezdődött, a szakemberek annak eredményétől függően döntenek a felszínre hozásról, illetve annak körülményeiről – tették hozzá.

A kutatást koordináló Terrorelhárítási Központ főigazgatója, Hajdu János a keresés minden résztvevője nevében fejezi ki megrendülését és részvétét az elhunyt hozzátartozóinak – olvasható a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz