Belföld

Magyar Péter a hatvanpusztai Orbán-birtok elől üzent

Belföld

Felcsútra megy Magyar Péter

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Puzsér kifakadt: „Pusztító, elsöprő, megsemmisítő kudarc”

Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án.
Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt a Karácsony Gergellyel, a Párbeszéd társelnökével, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltjével, a Válasz Online által szervezett beszélgetésen a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Pusztító, elsöprő, megsemmisítő kudarc – így értékelte Orbán Viktor újabb kétharmados győzelmét, pontosabban az ellenzék kudarcát Puzsér Róbert.

A publicista arról írt, szerinte

nincs jelentősége annak, hogy a hatalom megbillentette a csocsóasztalt: Orbán Viktor akkor is győzne, ha az ellenzék a maga által megalkotott választási rendszerben, egyenlő eséllyel, egyenlő médianyilvánossággal, egyenlő mennyiségű plakáthelyen kampányolva hívná ki.

Pusztító, elsöprő, megsemmisítő kudarc. Mától mindent másképp kéne csinálni, mint eddig, és valószínűleg ez sem…

Posted by Puzsér Róbert on Monday, April 4, 2022

„Kiderült, hogy tízből hat magyar nemzeti radikális. Kiderült, hogy a Fideszt a demográfia sem váltja le, hiába öregítette el a táborát, a homo orbanicus minden nemzedékben újratermeli magát” – olvasható a Facebook-posztban, melyben Puzsér arra a következtésre jut, hogy az Orbán-rendszer választáson nem leváltható, konszolidálódásra, modernizálódásra, polgárosodásra várni pedig értelmetlen, „egy nyugatos magyar állam eljövetelét remélni ostobaság”.

„Nincs más hátra (…) mint kiállni amellett, amiben a feudális Magyarország a legfőbb hiányt szenvedi: kiállni a tisztesség, a méltóság és a szabadság mellett” – zárta posztját a publicista.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!