Márki-Zay: Semmisítsék meg az összes határon túli levélszavazatot!

Márki-Zay: Semmisítsék meg az összes határon túli levélszavazatot!
Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

Fideszes választási csalást sejt Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt a Marosvásárhely mellett megtalált, kidobott, félig elégetett határon túli levélszavazatok kapcsán, ezért azok azonnali megsemmisítését követeli.

„Mindig is tudtuk, hogy csalnak a választáson, de most mindenki láthatja, hogy milyen eszközökkel. Úgy tűnik, egyre többen gondolják Erdélyben is, hogy a Fidesznek mennie kell. Ők pedig annyira rettegnek a vereségtől, hogy még a legegyértelműbb csalástól sem riadnak vissza: szó szerint szemetet akartak csinálni a választói akaratból”

írta Márki-Zay a Facebook-oldalán.

Most megfogtuk őket: kidobott szavazólapokat találtak Erdélyben, egy Marosvásárhely melletti hulladéklerakatban. Mindig…

Posted by Márki-Zay Péter on Thursday, March 31, 2022

A politikus szavai szerint az ellenzék jogászai már dolgoznak a következő lépéseken, „mert a Fideszt és Orbánt nem hagyjuk többé csalni”. Megemlítette, hogy itthon húszezer ellenzéki szavazatszámláló ügyel majd a szavazásra, egyúttal mindenkit arra buzdított, hogy vasárnap menjen el szavazni, hogy „elzavarja ezeket a csalókat oda, ahova valók: a történelem szemétdombjára”.

Kapcsolódó hírek