Őrjöng Varga Judit, mert lehalt a lakájmédia: „Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása?”

Kiakad a cinizmus-relé: hirtelen elkezdett aggódni az ellehetetlenülő portálokért és a vegzált újságírókért.

Őrjöng Varga Judit, mert lehalt a lakájmédia: „Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása?”
Fotó: Facebook/Varga Judit

„Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra, ha esetleg elkerülné a figyelmüket! Megmutatkozik a világhírű baloldali sajtószabadság. Ma reggelre több magyar jobboldali hírportált megtámadtak és elérhetetlenné tettek csupán azért, mert azok mást mertek írni, mint a nemzetközi liberális mainstream média”

– ezt hazudta írta legújabb Facebook-posztjában Varga Judit, egyelőre azonban csak annyi biztos, hogy reggel óta elérhetetlen a fideszes segglyuksajtó több kiadványa, nem lehet megnyitni pl. a 888.hu, a Meropol, de a Nemzeti Sport oldalát sem.

Hogy „baloldali hackertámadás” történt, illetve, hogy „csupán azért, mert azok mást mertek írni”, azt már csak Varga költötte hozzá, ezekről egyelőre nem tudni biztosat, de egy „igazságügyi miniszter” miért is szorítkozna a tényekre?!

„Ez vár ránk, ha a baloldal kerül hatalomra április 3-án? Portálok ellehetetlenítése és újságírók vegzálása?”

– ricsajozott tovább a cinikus fideszes, akinek a kormánya sportot űz abból, hogy ellehetetlenítse a független portálokat és többek között kémszoftverekkel figyelte meg neki nem tetsző újságírókat.

❗️Felhívjuk az EBESZ figyelmét a baloldali hackertámadásra, ha esetleg elkerülné a figyelmüket! ➡️ Megmutatkozik a…

Posted by Varga Judit on Monday, March 28, 2022

Egy kommentelő egyébként gúnyosan meg is jegyezte Vargának:

„Álljatok ki a Sputnik és a RT mellett is! Őket is elhallgattatták, az EU-ban, már csak az M1-en lehet orosz propagandát hallani!”

Kapcsolódó hírek