Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Németh Szilárd 47 laptopot és nyomtatót adott át a háziorvosoknak, a laptopot még fel is nyitotta nekik

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára laptopokat ad át Szkenderovics Károly háziorvosnak a kormányzat Egészséges Budapest Program keretében a XXI. kerületi házi- és gyermekorvosoknak vásárolt nagyértékű informatikai eszközök átadása kapcsán tartott sajtótájékoztatón Csepelen, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épületében 2022. március 25-én.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára laptopokat ad át Szkenderovics Károly háziorvosnak a kormányzat Egészséges Budapest Program keretében a XXI. kerületi házi- és gyermekorvosoknak vásárolt nagyértékű informatikai eszközök átadása kapcsán tartott sajtótájékoztatón Csepelen, a Tóth Ilona Egészségügyi Szolgálat épületében 2022. március 25-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Tántoríthatatlanul közeledünk az április 3-i választáshoz: Németh Szilárd, a honvédelmi tárca parlamenti államtitkára 47 laptopot és ugyanennyi nyomtatót adott át a csepeli háziorvosoknak pénteken Budapesten!

A 18 millió forint értékű „eszközfejlesztés” a kormányzat Egészséges Budapest Programjának keretében valósult meg.

Németh Szilárd, aki a kerület fideszes országgyűlési képviselője is, azt mesélte: Csepel az egyik legnagyobb nyertese az Egészséges Budapest Programnak, és a kormányzat és a helyi önkormányzat fejlesztései nyomán állítólag mára minden feltétel adott ahhoz, hogy az egészségügyi dolgozók nyugodt körülmények között végezhessék a munkájukat a kerületben.

Az Putyin-barát kormánypárt képviselője nem felejtett el tájékoztatni róla, hogy szerinte a „baloldal miniszterelnökjelöltje” privatizálná az egészségügyi intézményeket, Gyurcsány Ferenc a DK elnöke pedig üzletnek nevezte az egészségügyet! Annak ellenre, hogy a választópolgárok 2008-ban népszavazáson „magyarázták el” Gyurcsány Ferencnek azt, hogy az egészségügy nem üzlet – mondta Németh Szilárd.