Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Kocsis Máté nagyon felhúzta magát: Nem, nem és nem! Gyurcsány álljon le a háborús hergeléssel!

Arra is megkérte a DK elnökét, hogy „mélyen gondolkodjon el, és szálljon magába”.

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án.
Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője az őszi ülésszak végén tartott sajtótájékoztatójukon a Képviselői Irodaházban 2020. december 16-án. Fotó: MTI/Kovács Attila

„Nem, nem és nem! Nem keveredhetünk bele a háborúba! Gyurcsány úr! Ne kérje, ne tegyen ilyen nyomást a magyarokra!”

– kezdődik Kocsi Máté zavarba ejtő, uszodai lányöltözők hangulatát idéző legújabb sivalkodása, melyben a Putyin-barát kormánypárt frakcióvezetője „felszólította” a DK elnökét, hogy „álljon le a háborús hergeléssel”, ne kockáztassa a magyarok békéjét és biztonságát!

Kocsis Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán megjelent posztjára reagált, amelyben a volt miniszterelnök a „Zelenszkij-Orbán vita lényegéről” írva úgy értékelt:

Orbán Viktor „gyáva, erkölcstelen nemzetként szeretne bennünket látni, láttatni”.

„Orbán szerint életünk ára a bűnbeesés. Az élethez szar alakká kell válnunk – mondja. Meg se próbál más utat ajánlani a nemzetnek. (…) Miért osztoznánk az ő bűnében? Van más választás” – fogalmazott a DK elnöke.

A Zelenszkij-Orbán vita lényege Pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok?Orbán ezt a választást…

Posted by Gyurcsány Ferenc on Friday, March 25, 2022

Kocsis Máté ezen rettentően felhúzta magát, és szolgálatba helyezte magát minden magyar nevében: „Nem, nem válunk »szar alakká« – ahogy mondja –, és nem leszünk gyávák, erkölcstelenek, ha ki akarunk maradni két másik ország konfliktusából” – magyarázta.

Szerinte ennek az ügynek sokkal nagyobb a tétje, mint egy hétköznapi politikai vitának. „Életveszélyes, amiért maga biztosan nem fogja vállalni a felelősséget. Sosem tette. Tudja, mivel járna a részvétel, mégis belehajszolná az országot. Még mindig” – riogatott Kocsis Máté. Arra is felszólította Gyurcsány Ferencet, hogy „ne hadováljon” más útról, hiszen ő is pontosan tudja, vagy kimaradunk, vagy belekeveredünk a háborúba.

„Álljon le a háborús hergeléssel! Most hétvége jön. Mélyen gondolkodjon el, és szálljon magába: tényleg ér annyit a politikai verseny, hogy kockára tegye a magyarok békéjét és biztonságát?” – dramatizált Kocsis Máté, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc posztja világossá teszi mindenki számára, mi a tét április 3-án, hiszen nem kérdéses, hogy az ellenzék mit akar!

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz