Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Varga Mihály tájékoztatott, hogy a magyar gazdaság jóval ellenállóbb, mint korábban

Varga Mihály pénzügyminiszter beszél a Becsei Andrással, a Magyar Bankszövetség elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón a Pénzügyminisztériumban 2020. április 9-én.
Varga Mihály pénzügyminiszter beszél a Becsei Andrással, a Magyar Bankszövetség elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón a Pénzügyminisztériumban 2020. április 9-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

A magyar gazdaság ma jóval ellenállóbb a válságokkal szemben, mint 2010 előtt

– bohóckodott Varga Mihály a rekord-gyenge forint, a benzinhiánytól pangó töltőállomások, a leálló mezőgazdasági munkák korában, 2021 áprilisában a tizenegy évvel ezelőtti viszonyokra visszamutogatva.

A pénzügyminiszter, aki néhány hete azt magyarázta, hogy Brüsszel miatt 400 forint az euró, ma Tiszafüreden a kutyafelszereléseket gyártó K9-Sport Kft. új, ötezer négyzetméteres gyártó és logisztikai üzemének ünnepélyes átadásán fejtette meg a világot és a kormánya tizenkét éves ténykedését.

Varga Mihály azt állította, a magyar gazdaságpolitika a válság idején is bizonyított; a kormány célja mindig is az volt, hogy a gazdaság több lábon álljon!

F. Kovács Sándor, Jász-Nagykun-Szolnok megye 3-as számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője pedig azt tette hozzá a magasröptű gondolatokhoz, hogy „kiemelte”: példaként szolgál a fiatalok számára is, hogy magyarok hoztak létre egy világmárkát, amellyel a magyar gazdaságot erősítik.

A Nagyvállalati beruházási támogatási programban a kormány több mint 135 millió forint vissza nem térítendő támogatással segítette a K9-Sport Kft. több mint 270 millió forintos gyártókapacitás-bővítő beruházását.

Tele vannak pénzzel a magyarok, rengeteg állampapírt vásároltunk

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Varga Mihály úgy tudja, a magyar gazdaság idén visszatér a tartós növekedési pályára

33,48 milliárdért bővítheti Mészáros Lőrinc cége a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Jöhet az újabb benzinárstop, ekkor dönthet róla a kormány