Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Kész is az első szuperhős-videó: Orbán éjjel már a határon fontoskodott

Előkerült a fekete „baj van” kabát, repkednek a kézfogások, a jelentések, semmi nem marad megtekintés nélkül.

Orbán Viktor miniszterelnök (k) határszemlét tart a csengersimai magyar-román határállomáson 2022. március 16-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (k) határszemlét tart a csengersimai magyar-román határállomáson 2022. március 16-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Megtalálta a kommunikációs stáb Orbán Viktor hangját a kampány hátralevő részére: a Putyin-barát miniszterelnök a háború kirobbanását követő megilletődöttsége után tegnap már a határon illegette magát a jól ismert fekete „baj van” dzsekijében, ezúttal mint a menekültek első számú megmentője.

S amíg Márki-Zay Péter stúdióról stúdióra jár ökörségeket hőbörögni, az ellenzéki szövetségeseit név nélkül gyalázni, vagy éppen a közvélemény-kutatókat és a Telexet szidni, addig Orbán csapata már le is forgatta az első szuperhősös videót:

Éjszaka a határon

Éjszaka a határon

Posted by Orbán Viktor on Wednesday, March 16, 2022

A csengersimai határátkelőpontról posztolt felvételen a tábornok-kormányfő arról magyaráz, hogy a jövő héten egy nagyobb menekülthullámot várnak, ezért ezt a határátkelőhelyet is meg kell erősíteni!

Közölte, hogy többen fognak dolgozni a csengersimai határátkelőhelyen, ahova most is több ezer ukrán menekült érkezik naponta autókkal Románián keresztül.

Orbán Viktor – miután megtekintette a kihelyezett chipseket és almákat – azt is elmondta, hogy Csengersimán gördülékenyen megy minden, hat sávon folyamatos az áthaladás. „A rendőrök erőiket megfeszítve dolgoznak” – magyarázta, hozzátéve, hogy a vöröskeresztesek a gyermekeseknek nyújtanak a helyszínen segítséget. A civileket véletlenül sem vette a szájára.

A virológus professzor után most hirtelen menekültmentőt játszó Nemzeti Mindenhezokos úgy látja: ha megerősítik az átkelőpontot „a jövő héten is képesek leszünk ugyanilyen hatékonyan dolgozni”.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz