Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

A váratlan meglepetések elkerülése a partnerfigyelő segítségével

A váratlan meglepetések elkerülése a partnerfigyelő segítségével

Mi az a partnerfigyelő és miért hasznos? Kiket lehet követni a segítségével? Valóban sikerülhet elkerülni a váratlan meglepetéseket a használatával? Csak cégekről tájékoztat a funkció vagy egyéni vállalkozásokról is? Cikkünkben minden fontos kérdést megválaszolunk a témával kapcsolatban.

A partnerfigyelő szolgáltatás segítségével követéseket lehet beállítani az üzleti partnerekre és a versenytársakra egyaránt. Ezeknek a követéseknek köszönhetően azonnal lehet értesülni minden olyan változásról, amely fontos lehet a vállalkozás hatékony működése érdekében. A követéseket cégekre és egyéni vállalkozókra egyaránt be lehet állítani.

Az információk ismerete elengedhetetlen az üzleti siker érdekében

A partnerfigyelő folyamatosan figyeli a követésre megjelölt vállalkozásokat, és azonnal értesítést küld, ha azok adataiban bármilyen változás történik. Szóval negatív és pozitív történés esetén egyaránt tájékoztat. A funkció segítségével bármennyi hazai vállalkozásra lehet követést beállítani.

Mindemellett a szolgáltatás az üzleti döntések meghozatalában is segítséget nyújt, hiszen a használatával egyszerűen kideríthető, hogy mennyire megbízható a leendő partner vagy ügyfél. Ezeknek az információknak az ismerete elengedhetetlen az üzleti siker érdekében, ugyanis a negatív történések veszélyeztethetik a vállalkozást.

Hogyan lehet használni a partnerfigyelő szolgáltatást?

A partnerfigyelő által nyújtott információból kiderül, hogy mennyire stabil a leendő üzlettárs, továbbá kideríthető a vevők anyagi háttere is. Többek között olyan információk derülhetnek ki, hogy végrehajtás vagy végelszámolás indult-e a leendő partner ellen, vagy pedig nem nyújtotta be az áfabevallást, illetve törölték az adószámát. Természetesen a megjelenő adótartozás is figyelmeztető jel lehet.

Az online számlázás terén népszerű Billingo felületén ki lehet próbálni ezt a lehetőséget, és azonnali e-mailes értesítést lehet kérni a követett partnereknél bekövetkezett pozitív vagy negatív változásokról. A Billingo esetében akkor lehet használni a partnerfigyelő szolgáltatást, ha a számlázás más programmal történik. Ez a lehetőség a cégvezetőknek és az egyéni vállalkozóknak egyaránt hatékony segítséget nyújt a mindennapi munkavégzés során.

Érdemes élni a partnerfigyelő szolgáltatás által nyújtott lehetőséggel

A partnereknél és az ügyfeleknél történő változások hatással vannak a vállalkozásra. A kockázatok és a várható veszteségek minimalizálása érdekében mindenképpen érdemes minden vállalkozónak élnie a partnerfigyelő szolgáltatás által nyújtott lehetőséggel.

A meglévő partnerek, ügyfelek és beszállítók, valamint a piac legfontosabb szereplőinek követésével elkerülhetőek a váratlan meglepetések. Ennek a lehetőségnek köszönhetően a cégvezetők nem maradnak le a fontos változásokról.