Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Hollik is szakértett: a baloldal miatt romlik soha nem látott mértékben a forint

Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Hollik István KDNP-s képviselő napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nincs egyetértés a kormány valósághajlítói között: Varga Mihály szerint Brüsszel miatt, Hollik István szerint viszont a baloldal miatt (de az biztos, hogy nem a putyinbarát Orbán-kormány leszereplése miatt) romlik a forint.

A Fidesz Vona Gábornak öltözött kommunikációs fogdmegje mai videónyilatkozatában arról értekezett, hogy „a baloldal felelőtlen követelései” gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot!

Hollik szerint ugyanis Magyarországra a kőolaj és a földgáz nagyrészt Oroszországból érkezik, ráadásul a magyar családok 90 százaléka földgázzal fűt, ezért pediglen – folytatta – aki a szankciókat ki akarja terjeszteni az energiaszektorra és a gáz elzárásával fenyegetőzik, kárt okoz a magyar gazdaságnak és gyengíti a forintot – fejtette meg a Fidesz Kósa Lajos utáni kettesszámú vezéresze.

Ennek ellenére a baloldal többször is követelte a gázcsapok elzárását, illetve a szankciók energiaszektorra való kiterjesztését – állította Hollik István.

„Ez azt jelenti, hogy a baloldal felelőtlen javaslatai, követelései napok óta gyengítik a forintot és veszélyeztetik a magyar gazdaságot és a magyar vállalkozásokat”

– hülyítette a közvéleményt, attól sem zavartatva magát, hogy még mindig a Fidesz-KDNP kormányoz, immár tizenkettedik éve gyakorlatilag teljhatalommal, az Unió összes ellopható pénzével és kreatívan értelmezett „jogállamiságával”, ilyen környezetben pedig épeszű ember nincs, aki az ellenzéknek tulajdonítaná a bajt.