Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Tüntettek az MTVA-nál: április 3-án a választás Kelet vagy Nyugat, háború vagy béke

Az oroszbarát propaganda miatt vonult ki az ellenzék Orbán állami médiaközpontjához.

RövidenRöviden
Videofelvételről készített kép az Egységben Magyarországért tüntetéséről az MTVA Kunigunda útjai székháza előtt 2022. március 6-án.
Videofelvételről készített kép az Egységben Magyarországért tüntetéséről az MTVA Kunigunda útjai székháza előtt 2022. március 6-án. Fotó: MTI/MTVA

Április 3-án a választás Kelet vagy Nyugat, háború vagy béke, tolvajok vagy tisztességes emberek – mondta Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok „A propaganda fegyver, a hazugság öl” elnevezésű vasárnapi, budapesti tüntetésén.

Az ellenzéki kormányfőjelölt az MTVA székháza előtt tartott, online is közvetített eseményen arról beszélt, hogy amikor 2002-ben a Fidesz nagyon kis különbséggel veszítette el a választást, abból

Orbán Viktor azt a következtetést vonta le, hogy „nem lehet sajtószabadság, mert akkor ő mindig el fog bukni”.

Azzal vádolják az ellenzéket, hogy katonát vagy fegyvereket akar szállítani Ukrajnába – mondta a politikus, aki úgy fogalmazott: Orbán Viktor „szállít fegyvereket Ukrajnába”, mert a 27 uniós vezető között ő is megszavazta az uniós fegyverszállítást, sőt „magyar gépek is részt vesznek a fegyverszállításban”. Hozzátette, arról is hazudoznak, hogy a nem létező Paks 2-nek az „unióban általuk is megszavazott” bojkottja veszélyezteti a magyar rezsicsökkentést.

Nem szabad alábecsülni a kormánypropaganda szerepét, csoda, hogy „12 év agymosás” után igazi esély van arra, hogy leváltsuk „ezer éves történelmünk legkorruptabb” kormányát – érvelt. Ezt azzal folytatta, hogy Magyarországon nincs demokrácia és szerinte nem lesz szabad választás április 3-án, mert nincs demokratikus szabad választás ott, ahol „agymosás folyik 12 éve”. Ha szabad választás lenne, akkor a Fidesz vagy nem jutna be a parlamentbe, vagy az „én becslésem szerint” maximum húsz százalékot kapna – ismertette véleményét.

Az eseményen több más politikussal együtt felszólaló Hadházy Ákos független képviselő azt mondta, a választás előtt újra fel kell hívni a figyelmet arra, hogy az ellenzék miniszterelnök-jelöltje egyszer sem tehette be a lábát az MTVA épületébe.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Magyar Péter tüntetést hirdetett estére

Törley Katalin: Lökdöstek, megütöttek, lekurváztak Orbán rajongói március 15-én

Orbán a KRÉTA-rendszeren keresztül üzent a szülőknek

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt