Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Járólap választása a stílusos fürdőszoba érdekében

Járólap választása a stílusos fürdőszoba érdekében

Biztosan Te is ismered azt az érzést, amikor tanácstalanul álldogálsz a fürdőszobai kiegészítőkkel teli boltban, esetleg nem találod a webáruházban a megfelelő eszközt, amire szükséged van. A hatalmas választék miatt nem csoda, hogy nem tudod eldönteni, melyik járólap lenne a legjobb megoldás az otthonodba.

A vásárlás során érdemes azonban figyelembe venni a stílust, a színvilágot, illetve természetesen az árakat egyaránt. De vajon milyen járólap közül válogathatsz? Cikkünkben bemutatjuk ezeket és azt is elmondjuk, melyiket hova érdemes lerakatni.

Az ár kérdése járólap vásárlása esetén

Valószínűleg Te magad is először az árat figyeled meg, hiszen ez igencsak kardinális kérdés egy fürdőszoba-felújítás során. A rendelkezésre álló keret sajnos nem minden esetben engedi meg, hogy egy drágább darabot válassz, azonban nem lehetetlen így sem stílusos helyiséget megalkotni az otthonodba. Fontos azonban, hogy semmiképpen ne akarj a járólapon spórolni, hiszen jó esetben akár évtizedekig nem kell majd hozzányúlnod, abban az esetben, ha minőségi típust szerzel be.

A hatalmas választék miatti nehézségek

Sok esetben fordul elő, hogy a burkolóanyagok vásárlása esetén a költségek már régen túllépték az előre meghatározott keretet. Ettől kezdve valószínűleg Te is elkezdesz spórolni, ami azonban nagy kárt okozhat a későbbiekben. A széles termékkínálatnak köszönhetően azonban lehetőséged van olyan burkolóanyagot lerakatni, ami minden igényedet kielégíti.

A Mozaikkerámia minőségi járólapjai között találhatsz barna, fehér, szürke, mintás, illetve egyszínű kivitelt egyaránt. Persze elsőre nehéz lehet eldönteni, hogy melyik lenne a legjobb megoldás, azonban a szűrőnek hála a választás sokkal egyszerűbb, mint azt gondolnád.

Ne dönts azonnal!

A felújítás során biztosan Te is estél már abba a hibába, hogy beléptél egy üzletbe, megláttál egy csodás kiegészítőt, amit aztán azonnal be is szereztél, később azonban nem tudtad felhasználni. Fontos, hogy mielőtt vásárlásra kerülne a sor, gondold át alaposan, hogy az adott termék hosszú távon is megfelelő lesz-e. Nyugodtan nézelődj a különböző színű, méretű, mintázatú és kivitelű burkolatok között, aludj rá párat, és csak ezt követően rendeld meg a szükséges mennyiséget. Ehhez nem árt tudnod a fürdőszoba paramétereit sem, hiszen könnyedén abba a hibába eshetsz, hogy túl kevés vagy túl sok anyagot szerzel be, ami aztán fejtörést okoz.

Trendkövetés okosan

Egy adott pillanatnyi hangulatodban nem feltétlenül olyan kelléket és eszközt szerzel be, amire valójában szükséged van. Az aktuális kínálat általában a jelenlegi trendeket tartalmazza, azonban ezt érdemes okosan követni. Ahhoz, hogy a fürdőszoba időtálló legyen, nem feltétlenül muszáj a legmodernebb és legstílusosabb padlólapot választani, hiszen az könnyen kimehet a divatból. Nézelődj inkább az egyszerűbb darabok között, amihez könnyedén beszerezhetsz különböző apróbb kiegészítőket, amiket aztán cserélgetni tudsz majd.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül