Nagy Feró Vágó Istvánnak: „Na most kussolj el!”; Vágó: „Nagy büdös francot!”

Összecsapott az orbánista muzsikus és a gyurcsányista kvízmester, fusson ki merre lát.

A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én.
A Kossuth-díjjal idén kitüntetett Nagy Feró énekes, zeneszerző, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere őrbottyáni otthonában 2021. május 27-én. Fotó: MTI/Cseke Csilla

Iszonyúan kiakadt a Fidesz-kormány jóvoltából Kossuth-díjas Nagy Feró azután, hogy Vágó István nem fogadta kitörő örömmel Németh Alajos (Lojzi) kinevezését az Artisjus élére.

Vágó múlt heti Facebook-bejegyzésében felidézett egy esetet, amikor a Bikini basszusgitárosa még 2015-ben egy tévéműsorban azt ecsetelte, hogy

„a negatív gondolatok, a hazudozások megváltoztatják a kristályszerkezetét a víznek, ami az agyunkban 80 százalék”.

A DK-s kvízmester emlékeztetett arra is, hogy korábban olyan nevek előzték meg a poszton Németh Alajost, mint Huszka Jenő, Heltai Jenő, Kadosa Pál, Bölöny György, Petrovics Emil, Lendvay Kamilló, Bródy János és Victor Máté.

Nagy Ferót igencsak felbőszítette Vágó véleménye, mert egy héttel a bejegyzés után úgy reagált:

„Hé Vágó István! El a kezekkel Német Alajos Lojzitól! Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!? Mi még emlékszünk, basszusgitározásból megbuktál, milliókat kerestél egy kamu kvízműsorban és még mindig a közpénzből költünk rád, mint BKV felügyelő bizottsági tag, mert ott nem kell semmihez érteni. Lojzi egy kitűnő zeneszerző, zenész, egy rendkívül szerény csendes ember, a dalait Kárpát medence szerte ismerik éneklik. Na most kussolj el! De gyorsan!!!!”

Hé Vágó István!El a kezekkel Német Alajos Lojzitól!Hogy merészeled egyáltalán a szádra venni, bukott TV celeb!?!?Mi…

Posted by Ferenc Nagy on Friday, February 11, 2022

Vágó Istvánnak sem kellett több, válaszában tételesen cáfolta Feró vagdalkozását.

Mivel elöntötték a NER-médiát Nagy Feró hozzám intézett cizellált szavai, ezért nyilvánosan reagálok:Nagy…

Posted by Vágó István on Friday, February 11, 2022

Azt is írta, „szép látlelet a Feró által képviselt Fidesz-világ jelenlegi állapotáról”, hogy az énekes el akarja kussoltatni, majd hasonló stílusban reagált a „nemzet csótányának”:

„Hát egy nagy büdös francot! Ennek a világnak akarunk véget vetni.”

Kapcsolódó hírek