Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Egy ember meghalt, kettő pedig súlyos megsérült egy balesetben a 12-es úton

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a 12-es út Vác és Verőce közötti szakaszán 2022. február 12-én. A balesetben két autó összeütközött, egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett.
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a 12-es út Vác és Verőce közötti szakaszán 2022. február 12-én. A balesetben két autó összeütközött, egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett, miután két autó összeütközött a 12-es út Vác és Verőce közötti szakaszán.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset kapcsán azt írta: Verőce felől haladt személyautóval egy 45 éves asszony, amikor – egyelőre tisztázatlan okból – áttért a szemközti sávba és összeütközött egy másik járművel.

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a 12-es út Vác és Verőce közötti szakaszán 2022. február 12-én.

Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a 12-es út Vác és Verőce közötti szakaszán 2022. február 12-én.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A baleset miatt a nő, valamint egyik utasa, egy 16 éves lány könnyű, másik utasa, egy 13 éves lány súlyos sérüléseket szenvedett. A másik jármű 59 éves budapesti sofőrje súlyosan megsérült, a jobb első ülésen utazó, 56 éves női utas meghalt.

A rendőrök a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt, a forgalmat a 2-es útra terelik – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz