Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Ellenzék: magyargyűlölő párt a Fidesz új szövetségese

Gyöngyösi Mártonék szerint magyargyűlölő román párt képviselőivel kokettált Orbán Viktor hétvégén Madridban.

Színvallásra szólította fel a kormányfőt pénteki online sajtótájékoztatóján az ellenzéki összefogás két politikusa azzal kapcsolatban, hogy szerintük egy magyargyűlölő román párt a Fidesz új szövetségese.

Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnökhelyettese, európai parlamenti képviselő arról beszélt: Orbán Viktor „azon dolgozik, hogy Európa szélsőséges, szélsőjobboldali erőivel új koalícióra lépjen”. Orbán Viktor az elmúlt években ezzel Vlagyimir Putyin tervét hajtja végre, amivel az Európai Uniót gyengíteni kívánja – fogalmazott a jobbikos politikus.

Magyargyűlölő román párt a Fidesz új szövetségese

Posted by Jobbik-Konzervatívok on Friday, February 4, 2022

Szerinte az, hogy az oroszok helyett egy magyar bank finanszírozza Marine Le Pen francia politikus választási kampányát, azt bizonyítja, hogy Orbán Viktor Vlagyimir Putyin trójai falova Európában.

Gyöngyösi Márton újdonságnak nevezte, hogy e politikai csoport hétvégi, madridi találkozóján a magyargyűlöletükről ismeretes Románok Egyesüléséért Szövetség (AUR) párt képviselői is jelen voltak. Szerinte ez azt jelenti, hogy hatalma bebetonozása érdekében Orbán Viktor

„olyan emberekkel is összeáll, akik nemcsak Európát verik szét, de a magyar nemzetet is megosztják”.

A szintén jobbikos Fazekas Attila, az ellenzéki összefogás nemzetpolitikai felelőse hozzátette: az AUR vezetőjének kedvenc jelszava, hogy „ki a magyarokkal az országból”, és ő volt az Úz-völgyi katonai temető meggyalázója is.

Hozzátette, az AUR egyik politikusa abban „éli ki magát”, hogy magyar vezetésű önkormányzatokat jelent fel vagy a székely zászló használatáért vagy azért, mert színmagyar településen magyar nyelvű közlönyt adnak ki. Megjegyezte: várják a témában az erdélyi magyar pártok reakcióját, mert körükben nagy a csend ez ügyben.

Hidvéghi: Gyöngyösi „bődületesen nagyot hazudott”

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője Gyöngyösi Márton tájékoztatójára reagálva később azt közölte, a konzervatív pártok madridi találkozójára George Simiont és pártját a szervezők meg sem hívták, amikor pedig mégis elment, a biztonsági őrök egyszerűen kidobták. Orbán Viktornak pedig természetesen eszébe sem jutott egyeztetni vele – tette hozzá.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt