Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

A 16 éves budapesti száguldozó azt állítja, agyba-főbe verték a rendőrök

Péntek hajnalban húsz rendőrautó üldözött Budapesten egy 16 éves száguldozót, aki jogosítvánnyal már csak életkora miatt sem rendelkezett, továbbá forgalommal szemben haladt az egyirányú úton, és egy rendőrt is elsodort, amikor a XV. kerületi Páskom parknál meg akarták állítani.

A több mint 200 km/órás sebességgel menekülő fiút végül két utasával együtt több mint két órás üldözés után, a XVII. kerületben sikerült megállítania a rendőröknek.

Autós üldözés Rákosmentén

🚨🚔 Autós üldözés RákosmenténA hatóságokat igencsak megdolgoztatta a menekülő “versenyző”. Még egy BKK busszal is megpróbálták útját állni a Pesti úton hajnali 3-kor. A nap folyamán kiderültek a részletek is:16 éves fiú vezette azt az autót, amely menekülés közben elsodort egy rendőrt is: Elsőként azért akarták megállítani az autóst a rendőrök, mert az a forgalommal szemben közlekedett Budapesten, a XV. kerületi Páskom parknál az egyirányú úton. A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, hogy a sofőr a XV. kerületi megállítási kísérletre továbbhajtott, sőt, nekiment egy rendőrautónak, és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérüléseket szenvedett. Több rendőri egység is követni kezdte a száguldozó sofőrt, aki a jelzéseket is figyelmen kívül hagyta.Ezután még egy rendőrautónak nekiütközött, majd innen is továbbhajtott, végül hajnali 3 óra körül egy XVII. kerületi mellékutcában sikerült megállítaniuk.Ekkor derült ki, hogy az autóban hárman utaztak, a sofőr egy 16 éves fiú volt, akinek nincs jogosítványa.„Az akció során az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó szolgálati gépkocsi elütött egy elé lépő asszonyt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba. A baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja.”🎦 videó: Zsupos László

Posted by Rákosmenti Pirítós on Friday, January 28, 2022

A száguldozó a Tényeknek adott interjújában azt állította, édesanyja rosszul lett, és hozzá sietett. Elmondása szerint azért kezdett menekülni, mert egy civil ruhás rendőr fegyvert fogott rá, és ettől halálra rémült. A fiatalember azt is állítja, hogy a rendőrök ólomkesztyűvel ütötték a bordáját és a fejét, konkrétan agyba-főbe verték. Monoklija is lett az ütésektől.

A fiú anyja szerint a verésről mobiltelefonos felvétel készült, az autó utasaival pedig állítólag egy papírt írattak alá a rendőrök arról, hogy senki nem bántotta őket.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten