Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Belföld

Újra kiment a fényre Orbán Viktor, most itt bukkant fel nagy titokban, egy marék ember előtt

Bulvár

47 évesen elhunyt a magyar testépítés legendás alakja

Két rendőrautónak is nekiment egy 16 éves, jogosítvány nélküli pilóta hajnalban Budapesten

Két rendőrautónak is nekiment egy 16 éves, jogosítvány nélküli pilóta hajnalban Budapesten

Nekihajtott gépkocsival egy rendőrségi autónak, elsodorta a mellette álló rendőrt, majd újabb rendőrségi autóval ütközött egy jogosítvánnyal nem rendelkező 16 éves fiatal Budapesten péntek hajnalban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az esettel kapcsolatban azt közölte, a rendőrök pénteken 1 óra 40 perc körül a XV. kerületi Páskom parknál akartak megállítani egy gépkocsit, amely a forgalommal szemben haladt az egyirányú úton.

A sofőr a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, nekihajtott egy szolgálati gépkocsinak és elsodorta a mellette álló rendőrt, aki könnyű sérülést szenvedett. Több rendőri egység kezdte követni a járművet, amely a jelzéseket figyelmen kívül hagyva tovább száguldozott.

A menekülő autós még egy rendőrautónak nekiütközött, majd onnan is továbbhajtott. A rendőröknek három óra körül végül a XVII. kerületben sikerült megállítaniuk a járművet. A gépkocsiban hárman utaztak,

az eddigi adatok szerint a volánnál egy 16 éves fiatal ült, akinek nem volt jogosítványa.

Az akció során az egyik, megkülönböztető jelzéssel haladó szolgálati gépkocsi elütött egy elé lépő asszonyt, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba – írták, hozzátéve, hogy a baleset körülményeit az ügyészség vizsgálja.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!