Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

A Fidesz szerint a baloldalnak „a vérében van a megszorítás”

Szavazás az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 18-án. Elöl Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (b).
Szavazás az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 18-án. Elöl Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (b). Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A Fidesz szerint mindegy mit ígér a baloldal a kampányban, mert ahogy korábban, ma is a megszorítás a programja! A nagyobbik kormánypárt annak kapcsán kezdett sivalkodni hétfőn, hogy

az ellenzéki pártok sajtótájékoztatójukon megszorítások nélküli államadósság-csökkentést ígértek.

A Fidesz ugyanakkor átlát a szitán: „teljesen mindegy”, hogy a baloldal mit „ígérget” a kampányban, mert 2006-ban is „végighazudták a kampányt, pénzosztogatást ígérgettek mindenkinek, aztán kormányra kerülve az ellenkezőjét csinálták” – magyarázta a párt a rekordpocsék euró-árfolyam és az elszálló infláció árnyékában.

„A baloldalnak a vérében van a megszorítás” – fogalmaztak a közleményében. Hozzátették: a Gyurcsány-Bajnai-korszak a megszorításokról szólt, hiszen tizenötször emelték a rezsit, sorozatosan emelték a családokat, a dolgozókat és a vállalkozókat terhelő adókat, befagyasztották a béreket, elvették a 13. havi nyugdíjat, eltörölték a családtámogatásokat és az otthonteremtési támogatásokat, fizetőssé tették az egészségügyet, mindeközben az IMF „adósrabszolgájává” tették Magyarországot. (Hogy ez idő tájt volt „némi” gazdasági világválság is, arra az állampárt közleménye már nem tért ki.)

A baloldalnak ma is a megszorítás a programja, a kijelölt miniszterelnök-jelöltjük a rezsicsökkentés, a minimálbér és a 13. havi nyugdíj eltörléséről beszél, valamint hibának tartja a vizitdíj és a kórházi napidíj megszüntetését – hordtak össze hetet-havat.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten