Előkerült Az Ördög Ügyvédje: újabb fideszesről ígér leleplező felvételeket

Varga Juditnak üzent a Borkai Zsoltot megbuktató titokzatos ismeretlen.

Polt Péter legfőbb ügyész, Varga Judit igazságügyi miniszter és Répássy Árpád, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettese (b-j) az egyes törvényeknek az egyfokú járási hivatali eljárások megteremtésével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtandó, a bírák és ügyészek illetményét rendező módosító javaslatról tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2019. november 20-án.
Polt Péter legfőbb ügyész, Varga Judit igazságügyi miniszter és Répássy Árpád, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnökhelyettese (b-j) az egyes törvényeknek az egyfokú járási hivatali eljárások megteremtésével összefüggő módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtandó, a bírák és ügyészek illetményét rendező módosító javaslatról tartott sajtótájékoztatón az Országházban 2019. november 20-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Hosszú kihagyás után friss bejegyzés jelent meg „Az ördög ügyvédje” nevű Facebook-oldalon, amely korábban Borkai Zsolt egykori fideszes politikus, győri polgármester luxusjachtos kurvázását is lebuktatta.

Az ismeretlen most arról ír, hogy januárban újra aktivizálja magát.

„Addig is puszilom Varga Juditot, aki csak azért nem rúghatott labdába Novák Katalin mellett – és nem lett köztársasági elnökjelölt –, mert a lányokat (is) szereti, és létezik pár fránya felvétel erről, valamint a Völner-féle korrupciós ügyben betöltött szerepéről”

– olvasható a sejtelmes posztban.

Januártól aktivizálom magam 🤘Addig is puszilom Varga Juditot, aki csak azért nem rúghatott labdába Novák Katalin…

Posted by Az ördög ügyvédje on Monday, December 27, 2021

Kapcsolódó hírek