Belföld

Orbánnak eldurrant az agya a Parlamentben, saját magukat buktatta le

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Orbán: tízszázalékos béremelést kapnak a rendőrök és a katonák

„Nélkülük nem tudtuk volna a migránsok tömegeit sem megállítani a határnál”, jár a keksz.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz a határszemlét követően a magyar-szerb határnál, az ideiglenes biztonsági határzárnál 2021. szeptember 22-én.
Orbán Viktor miniszterelnök sajtónyilatkozatot tesz a határszemlét követően a magyar-szerb határnál, az ideiglenes biztonsági határzárnál 2021. szeptember 22-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tízszázalékos béremelésről döntött a kormány a rendőrök és a katonák esetében – közölte a miniszterelnök hétfőn a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Orbán Viktor, miután rendőri és katonai vezetőket fogadott a Karmelita kolostorban (és mielőtt jövő tavasszal választás lenne) elmondta: elismerésüket szeretnék azzal is kifejezni, hogy a következő évben hat havi fizetésüket fegyverpénzként kézhez kapják a rendőrök és a katonák!

Aláírtuk! Februárban érkezik a fegyverpénz

Posted by Orbán Viktor on Monday, December 20, 2021

„A következő hónapokban és években további jelentős béremeléseket fogunk majd végrehajtani, hogy megtarthassuk a rendőreinket és a katonáinkat”

– fűzte hozzá, majd a rendőri és katonai vezetőknek minden magyar nevében megköszönte „azt a fantasztikus munkát, amit ebben az évben végeztek”.

A rendőrök és a katonák nélkül az ország nem tudott volna védekezni a koronavírussal szemben – magyarázta, ráfordulva az örökzöldre: „Kórházakba is bementek, egészségügyi feladatokat is vállaltak, de nélkülük nem tudtuk volna a migránsok tömegeit sem megállítani a határnál!”

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Magyar Péter ismét beleszállt Gyurcsányban és Orbánba

Nagy ellenőrzésbe kezd a rendőrség az utakon

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében

Magyar Péter: Orbán Viktor térde reszket

Magyar Péter azt kérdezi Orbántól, hogy ha két éve „háborús veszélyhelyzet” van, van-e hová elbújni?