Jön a Keresztanyu harmadik évada, már megvan a dátum is

Jön a Keresztanyu harmadik évada, már megvan a dátum is
Fotó: RTL Sajtóklub

Visszatért a képernyőre az RTL Klub népszerű hazai gyártású sorozata, a Keresztanyu; a harmadik évadával jelentkező produkció január 3-ától lesz látható.

A Keresztanyu első  két évada óriási sikerrel futott, hamar belopta magát a nézők szívébe, akik töretlen lelkesedéssel követték nyomon Róza mama és családja életét.  A történet szerint Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel –, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

A Keresztanyu 3. évadában Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika és Elza standja mellett, Pálinkás György pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá. A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariannak lesz kulcs szerepe. Kriszta kipróbálja magát a médiában, Oleget régi kijevi kollegái keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác és Ildi új családja fölött sötét felhők gyülekeznek, Damil és Evelin kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani váratlanul átáll a „másik oldalra”. A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését – olvasható a csatorna beharangozójában.

A sorozat epizódjai a televíziós sugárzást követően ingyenes regisztrációval az RTL Most felületén is elérhetők lesznek.

Kapcsolódó hírek