Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Baleset

Megrázó videó került elő az Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetről

Karácsonyi ajándékötletek fiúknak és lányoknak

HirdetésHirdetés

Ahogy közeledik a karácsony, egyre sürgetőbbé válik a különböző ajándékok beszerzése, főleg, ha gyerekekről van szó. Igen ám, de mit tegyünk, ha tanácstalanok vagyunk, vagy nem kapunk támpontot a beszerzéshez? Tippjeinkkel garantáltan mindenki óriási örömet fog szerezni és biztos mosolyt csal a kis arcocskákra!

https-__jateksziget.hu_ - 2021 december - Cikk3

Ajándékok lányoknak

A lányok többsége szeret babázni, éppen ezért, ha nem egy szokványos babával rukkolsz elő, az tuti befutó. A Call me Chloe baba egy olyan különleges játék, ami rendelkezik egy okostelefonnal, amit a csomagban található párjával fel lehet hívni. Kellemesen el lehet vele beszélgetni a különféle témákban, amik közül a saját készülékünkkel választhatunk. Nem csak interaktív beszélgetésre képes, de rendkívül részletgazdag baba, így igazán élethű barátnő minden kislánynak.

A lányok többsége szeret a különféle gyöngyökkel foglalatoskodni, mint amilyenek az Aquabeads gyöngykészletek. Valószínűleg már mindenki jól ismeri ezeket a különleges, finommotorikára jól ható játékokat, mégis érdemes egy pillantást vetni rájuk, hiszen újabbnál újabb készletek várják az ovis és iskolás korosztályt.

Ajándék fiúknak

A távirányítós autók szerelmeseinek tökéletes a Laser Battle Hunter, ami egy autópárból álló szett. Akár 16 méteres távolságból is képesek egymásra lőni a lézerrel és a legjobb, hogy egyedül is kitűnő móka, hiszen az egyik autó mindig önvezető üzemmódba állítható. Nem csak verseny, hanem harc is a legjobb helyért.

Az X-Shot fegyverek egyik legizgalmasabb darabja a Lődd le a Dínót, mielőtt kikel a tojásból. Ha elég jól céloznak a játékosok, akár egy lövésből likvidálni lehet egy tojást. Sőt, több játékos esetén több tojás és akár egy felfújható figura is beszállhat a játékba. Ez utóbbin több lövési pont is látható, amit el kell találni ahhoz, hogy le lehessen győzni a szörnyet.

Ha közös játékot szeretnél a családnak, akkor keresd az Up the Rock társast vagy a különböző Geomag szetteket, amikkel korosztálytól függetlenül el lehet játszani, és az utóbbi nagyon hatékonyan fejleszti a kreativitást.

A Játéksziget építőjátékai között bátran keresd meg az összeset, és válogass kedvedre!

A legkisebbeknek

Ismered a Sylvanian Families kedves és nagyon szépen kidolgozott állatfiguráit? Egyre szebb és nagyobb szettek látnak napvilágot, így ha igazán szereti a gyermeked, bátran beszerezhetsz neki akár vidámparkot vagy különféle házikókat az állatoknak.

Ha bölcsis- vagy oviskorú gyermeked van, akkor biztosan ismered Bing nyuszit és barátait. Ma már szinte bármit kaphatsz ennek a kedves szereplőnek a képével ellátva, legyen az ágyneműhuzat, törölköző vagy éppen játékfigura vagy puzzle.

Végül pedig egy igazi kis életmentő lehet a gyermeked, ha megvédi Silvert, a fókabébit. Nem csak egy cuki interaktív plüss, hanem olyan állat, amiről gondoskodni kell. Ki kell szabadítani a szorult helyzetéből, ki kell tisztítani a sebeit, megszeretgetni és foglalkozni vele. Ideális ajándék minden korosztálynak!

Ez is érdekelhet

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megszólalt Magyar Péter: nem hátrál, aljas eszköz

Varga Judit: „A Péter kivett egy kést, és elkezdett járkálni a késsel a kezében a házban”

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát