Schobert Norbi elárulta, mennyi pénzt költ karácsonykor

Szerinte egy átlagos ember a kéthavi jövedelmét elveri ilyenkor, úgyhogy ő is így tesz.

Schobert Norbi az RTL Fókusz 2021. december 8-i adásában.
Schobert Norbi az RTL Fókusz 2021. december 8-i adásában.

„Tíz évvel ezelőtt, mikor a velem született szívbetegséggel kórházban voltam, és nem volt biztos, hogy ki fogok jönni, akkor Rékának vettem egy nagyon szép karórát. Nem emlékszem, hogy hány millió, de nagyon sok millió forint volt” – árulta el Schobert Norbert az Fókusz kamerájának, mikor a karácsonyi költésről faggatták több más hazai celebtársával egyetemben.

A fitneszguru elmondta, rendesen belenyúl a zsebébe az év végi ajándékozáskor.

„Kemény összeg, nem tudom, szerintem milliós összeg. Ha azt nézzük, hogy hány embernek veszek ajándékot, meg a dekoráció, a ház, a karácsonyfa, az összes többi. Azt gondolom, hogy szerintem karácsony környékén egy átlagos ember a kéthavi jövedelmét azt elkölti, hát, én is elköltöm.”

Norbi hozzátette, náluk ugyanakkor az ajándékozás kapcsán van nevelési célzat is! Mint mondta, bár megtehetné, nem vesz meg mindent a gyerekeinek, mert szerinte „a dolgokat maguktól kell elérni”. Elmondta, ha például külföldre utaznak repülővel, akkor sem viszi őket első osztályon, ha ők Rékával ott is utaznak.

„Egy gyerek ne szülessen be abba, hogy ő első osztályon utazik. Élje meg a pillanatot”

– magyarázta, azt is kifejtetve: a gyerekek nem kapnak drága dolgot, kocsit sem vesz nekik, maguknak kell megkeresni rá a pénzt.

Ezek is érdekelhetnek