Deutsch Tamás apósát gyilkolták meg Óbudán

Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én.
Deutsch Tamás, az MTK Budapest elnöke, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond az MTK mártírhalált halt korszakos elnöke, Brüll Alfréd sportmecénás és sportvezető botlatókövének elhelyezésén az Andrássy út 9. szám előtt 2019. december 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Pénteken közölte a rendőrség, hogy Budapest III. kerületében halálra késelt albérlője egy 67 éves férfit. Az RTL Híradó szombati riportjában az is elhangzott, hogy az áldozat egy ismert fideszes politikus apósa, és a lakbéren veszhettek össze későbbi gyilkosával.

A Blikk vette észre Dunai Ede író (egykori olimpiai ezüstérmes magyar labdarúgó, Dunai Ede fia) Facebook-posztját, amelyből kiderült: Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója az elhunyt főbérlő.

„Az egykori ifjúsági válogatott labdarúgó, aki a BVSC-ben nevelkedett, ahol éveken keresztül Törőcsik András és Fekete László csapattársa volt, tegnap mint tulajdonos a bérleti díjért ment egy óbudai ingatlanhoz, ahol az albérlő fizetés helyett meggyilkolta. A volt NB I-es játékos holnap ünnepelte volna a 67. születésnapját. Lazsa, nyugodj békében!”

– olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

Kapcsolódó hírek