Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Moldova György 87 évesen ismét megházasodik

Több mint 20 év ismeretség után 2021 decemberében hivatalosan is összeköti életét Moldova György és Palotás Katalin, az író titkos szerelme.

A Blikk felidézi, Moldova György egy éve veszítette el feleségét, akivel 50 évig voltak házasok. Most viszont Katalinnal kapaszkodnak össze lelki társként – árulta el az író a lapnak adott interjújában.

Katalin, aki irodalmi szerkesztőként segíti Moldova munkáját, már az első találkozásukkor úgy érezte, hogy „Gyuri” az a férfi, aki hozzá tartozik. Moldova azonban szerette a feleségét, így kollégájával sokáig nem teljesedhetett be szerelmük. Palotás Katalin azt is elárulta, közben többször férjhez ment, de mindig élete szerelmét képzelte az oltárhoz.

„A feleségem elvesztése után a sors ajándékának tartom, hogy nem maradtam egyedül. Katalin csodálatos nő és tökéletes társ”

– méltatta szerelmét Moldova György, aki a mai napig aktív, és pont a héten jelent meg feleségéről írt könyve.

A politikáról is esett néhány szó, a népszerű író azt mondta, nem irigyli az átlagmagyart. „Fenyegetőzések, vádaskodások, gusztustalan ügyek, harsogó propaganda, korrupció, rongyrázás – ez jutott nekünk” – magyarázza, és bár igyekszik kívülálló maradni, állítása szerint ez nem mindig sikerül neki.