Fidesz: a Nickelodeon LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket!

A nagyobbik gyűlöletpárt úgy tudja, az „LMBTQ-lobbi” minden eszközzel gyermekeinket befolyásolná.

Böröcz László, a Fidesz képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én.
Böröcz László, a Fidesz képviselője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az LMBTQ-lobbi minden eszközt bevet azért, hogy gyermekeinket befolyásolja

– állította Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szombati videónyilatkozatában.

A kormánypárti politikus a videóban azt mondta, hogy a legnagyobb rajzfilmszolgáltatók, amelyek már négyéves kortól képesek megszólítani a gyerekeket, kivétel nélkül adásra tűztek érzékenyítő és a nemük megváltoztatását népszerűsítő tartalmakat!

A Disney már transznemű szereplőket is feltüntetett a gyermekeknek szánt meséiben – tette hozzá – a Nickelodeon óvodásoknak szóló csatornája pedig az LMBTQ-zászlóval ismerteti meg a gyermekeket.

Ráadásul a Magyarországon is ismert gyerekcsatorna, a Cartoon Network, ahogy a Nickelodeon is, gyermekeknek szóló tartalmakkal készült az idei Pride-ra – fakadt ki a politikus.

„Nem engedhetjük, hogy gyermekeink ártatlan kíváncsisága ilyen manipulációnak legyen kitéve. Megálljt kell parancsolni a gyermekek befolyásolását célzó médiatartalmaknak” – hangsúlyozta Böröcz László, még mindig annak a kormánynak a politikusa, amely tizenegyedik éve uralja a médiát, agymosó propagandát bömböltetve minden fronton.

Kapcsolódó hírek