Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Dzsudzsák Balázs tüzépet alapított Csömörön

A debreceni Dzsudzsák Balázs az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én.
A debreceni Dzsudzsák Balázs az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Nagyon készülhet már a futball utáni életére Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya: a 24.hu azt írja, a magyar kormánnyal is jó barátságban lévő középpályás új cégben bukkant fel, a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa lett.

Az üzletrészeken hárman osztoznak: a Debrecen játékosa és Erdélyi Zoltán 33-33 százalékot, a csömöri illetőségű Gyöngy Gábor 34 százalékot birtokol. Utóbbi egyben az ügyvezető is, egyúttal Gyöngy Gábor csömöri lakcímét adták meg a tüzépcég központi ügyintézési helyszínének – írja a 24.hu.

A cégadatok szerint a BGZN Kft. fő profilja fa-, építőanyag- és szaniteráru-nagykereskedelem, de a épületépítési projektszervezés és az építkezésekhez kapcsolódó egyéb profilok is szerepelnek a tevékenységek között, a villanyszereléstől a vakolásig.

Dzsudzsáknak nem ez az első biznisze, az Mfor.hu emlékeztet, hogy néhány hónapja a focista beszállt egy a szülőföldjén, Nyírlugoson bejegyzett léghajógyárba is. Ezen kívül van még céges érdekeltsége a 2017-ben alapított, sportszer-kereskedelemmel foglalkozó DB7.hu Kft.-ben és a Rába Medical Invest Kft. vagyonkezelőben is.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz