Időjárás

Riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat több megyére

Közlekedés

Ingyenes lesz a tömegközlekedés januártól ebben a magyar városban

Baleset

Tartálykocsi és személyautó ütközött Nagybajomnál, egy ember meghalt

Dzsudzsák Balázs tüzépet alapított Csömörön

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
A debreceni Dzsudzsák Balázs az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én.
A debreceni Dzsudzsák Balázs az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC - ZTE FC mérkőzés után a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Nagyon készülhet már a futball utáni életére Dzsudzsák Balázs, a DVSC csapatkapitánya: a 24.hu azt írja, a magyar kormánnyal is jó barátságban lévő középpályás új cégben bukkant fel, a november végén bejegyzett BGZN Tüzép Kft. egyik alapító-tulajdonosa lett.

Az üzletrészeken hárman osztoznak: a Debrecen játékosa és Erdélyi Zoltán 33-33 százalékot, a csömöri illetőségű Gyöngy Gábor 34 százalékot birtokol. Utóbbi egyben az ügyvezető is, egyúttal Gyöngy Gábor csömöri lakcímét adták meg a tüzépcég központi ügyintézési helyszínének – írja a 24.hu.

A cégadatok szerint a BGZN Kft. fő profilja fa-, építőanyag- és szaniteráru-nagykereskedelem, de a épületépítési projektszervezés és az építkezésekhez kapcsolódó egyéb profilok is szerepelnek a tevékenységek között, a villanyszereléstől a vakolásig.

Dzsudzsáknak nem ez az első biznisze, az Mfor.hu emlékeztet, hogy néhány hónapja a focista beszállt egy a szülőföldjén, Nyírlugoson bejegyzett léghajógyárba is. Ezen kívül van még céges érdekeltsége a 2017-ben alapított, sportszer-kereskedelemmel foglalkozó DB7.hu Kft.-ben és a Rába Medical Invest Kft. vagyonkezelőben is.

Ezek is érdekelhetnek

Szijjártó és Dzsudzsák együtt feszítettek a zártkapus meccs lelátóján

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás

Szijjártó elmondta, meddig lesz még Dzsudzsáknak diplomata útlevele

Két telitalálatos is volt a Skandináv lottón, valakik egyenként 272 milliót nyertek

Hivatalos: az NB II-es DVSC-ben folytatódik Dzsudzsák karrierje

Szijjártó és Dzsudzsák összebújva üzenik: van valami közös bennük