Hadházy Gattyán György szélhámosságáról: „Az ilyenek miatt egyáltalán nem biztos a kormányváltás”

Gattyán György pornómilliárdos plakáthirdetése Budapesten.
Gattyán György pornómilliárdos plakáthirdetése Budapesten. Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független képviselő alaposan leszedte a keresztvizet Gattyán Györgyről, miután kiderült: Magyarország leggazdagabb „lányokat futtató vállalkozója” – vagy a Fidesz utasítására, vagy saját aljasságából – ráindulna a jövő tavaszi választáson az ellenzéki összefogásra.

Hadházy azt írja, egy közeli ismerőse jelentkezett a vállalkozó felhívására, amelyben Gattyán 106 „területi képviselőt” keres a kamupártjához. Az érdeklődőnek azonban hamar elment a kedve, miután 100 ezer forintért napi négy órát kellene állnia a pultok mellett – olvasható a posztban.

„A lányok mutogatásából állítólag 300 milliárdos vagyona van, de az a pornóoldal, amiből kivakarta magát, köhög a konkurencia miatt. Talán emiatt, talán unalomból, talán a Fidesz parancsára indul, de mindenképpen okozhat károkat. A világban több helyen láttuk, Ukrajnától Amerikáig, mi lesz abból, ha milliárdosok a hatalom megszerzésére használják a mocskos pénzüket. Mindenesetre lehetünk optimisták kicsit: a Fidesznek az sem jött be, amikor Berki Krisztiánnal akarta meghekkelni a budapesti választást”

– összegzett Hadházy Ákos, hozzátéve: a Fidesz szerinte jövő tavaszig a Gattyánéhoz hasonló trükkök sokaságát veti majd be, amelyek „egyenként csekély jelentőségűek lehetnek, de összességében nagyon is komoly veszélyt jelentenek” az ellenzéki összefogásra: „az ilyenek miatt egyáltalán nem biztos a kormányváltás”.

A jelek szerint Magyarország legnagyobb, lányokat futtató vállalkozója pártot alapít és indulni akar a választásokon. A…

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, December 2, 2021

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek